Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Iseo

Tijdens een Last Minute Iseo in de Italiaanse regio Lombardije verblijf je vlakbij het Lago d'Iseo. Minder druk dan het Lago Maggiore en het Gardameer, maar minstens zo mooi. Ideaal voor een ontspannen zonvakantie in Italië. Maak een romantische wandeling langs de oevers van het meer en geniet van het schitterende landschap dat prachtig afsteekt tegen het fonkelende water.

Lago d'Iseo: sprookjesachtig mooi

Op de valreep nog op vakantie naar Italië? Wat dacht je van een Last Minute Iseo, een sfeervol plaatsje in regio Lombardije? Het 4 sterren hotel van TUI in Iseo is sprookjesachtig mooi! Via de weelderige bloementuin met heerlijk geurende lavendel wandel je zo naar het Lago d'Iseo meer. Hier heb je een schitterend uitzicht op Monte Isola, het grootste zoetwatereiland van Italië. Bovendien is Lago d'Iseo met een omtrek van ongeveer 60 kilometer het op drie na grootste meer van Italië. Kortom, je hebt hier meer dan genoeg ruimte om lekker rond te spetteren in het heldere water. Maar voor een verkoelende duik kun je natuurlijk ook terecht bij het zwembad van het hotel. Bommetje!

Culturele ontdekkingstocht in Iseo

Ook voor historie en cultuur zit je helemaal goed met een Last Minute Iseo. Via de smalle straatjes in het centrum wandel je naar de kerk van Sant'Andrea om een kijkje te nemen bij de klokkentorens. De Gotische kerk is een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Iseo, dus zorg dat je je camera of smartphone bij de hand hebt voor een paar leuke vakantiefoto's! Trek gekregen na een culturele dag in Iseo? In het restaurant bij het hotel van TUI geniet je van de lekkerste specialiteiten uit de Italiaanse keuken. Tel daar het spectaculaire uitzicht op het Lago d'Iseo bij op, en het vakantieplaatje is compleet.

Bekijk alle Last Minutes Iseo (1)