Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis
Desenzano del Garda

Last Minute Desenzano del Garda

  1. Last Minute
  2. Italië
  3. Gardameer
  4. Lombardije
  5. Desenzano del Garda

Tijdens een Last Minute Desenzano del Garda wissel je relaxen en stads vertier af. Deze grote plaats ligt aan de zuidoostkant van het Gardameer in Noord-Italië. Op het kiezelstrand van Golden Beach ontspan je pas echt, terwijl op enkele kilometers de stadse verleidingen lonken. Leuke Italiaanse boetiekjes vind je rondom het plein Piazza Malvezzi. En wat te denken van de maandelijkse antiekmarkt? Die trekt zelfs bezoekers van ver.

Last Minute Desenzano del Garda

Desenzano del Garda: direct aan het Gardameer

Met een Last Minute Desenzano del Garda reis je op eigen gelegenheid naar de oevers van het Gardameer in Noord-Italië. Desenzano del Garda is een grote plaats aan de zuidoostkant van het meer. Hier mix je eenvoudig stads vertier met relaxen. Op de achtergrond prijken kleurrijke oleanders en citroenbomen. Met TUI verblijf je bijvoorbeeld in een hotel vlak bij de waterkant. Het dakterras biedt een fantastisch uitzicht op het meer. Je krijgt acuut zin in een frisse duik. Het openbare kiezelstrand van Golden Beach vind je op 2 kilometer afstand. Heb je geen zin in een wandeling? Duik dan in het zwembad van het hotel. Dat is namelijk net zo verfrissend.

Uitgaan en shoppen in stads Desenzano del Garda

Desenzano del Garda blinkt uit in stads vertier. Zo kun je hier in de avonduren prima uitgaan. Flaneer over de boulevard bij de haven Porto Vecchio en zak vervolgens af naar de clubs in de achterliggende straten. Overdag is Desenzano del Garda dé plek om te shoppen. Rondom het centrale plein Piazza Malvezzi strekken straten vol leuke boetiekjes zich uit. Daarnaast telt het stadje meerdere markten. Zo trekt de maandelijkse antiekmarkt bezoekers uit de wijde omgeving. Spreekt dit je aan? Zorg dan dat je Last Minute Desenzano del Garda op de eerste zondag van de maand valt.