VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen
Lido di Pomposa

Last Minute Lido di Pomposa

  1. Last Minute
  2. Italië
  3. Adriatische Rivièra
  4. Emilia-Romagna
  5. Lido di Pomposa

Wie wel wat zonnestralen kan gebruiken, kan bij TUI een Last Minute naar Lido di Pomposa boeken. Waar je op het kilometerslange zandstrand aan de Adriatische Zee uitstekend van het fijne Italiaanse klimaat kunt genieten. Of in het zwembad van een camping van TUI natuurlijk. Maar ook een dagtrip naar Ravenna behoort tot de mogelijkheden. Waar de beroemde mozaïeken een bezoek tijdens een vakantie in Italië zeker waard zijn.

Last Minute Lido di Pomposa
Bekijk alle Last Minutes Lido di Pomposa (1)

Strandvakantie in Lido di Pomposa

Zit het weer even niet mee in Nederland? Goede kans dat aan de andere kant van de Alpen de zon wel schijnt! Hoog tijd dus voor een Last Minute naar Lido di Pomposa, gelegen aan de Adriatische Zee in het noordoosten van Italië. Waar je op het kilometerslange zandstrand optimaal van de Italiaanse zonnestralen kunt genieten. Helemaal mooi: een camping in Lido di Pomposa van TUI ligt direct aan zee. Zo kun je dus wanneer je maar wilt een verfrissende duik in het zoute water nemen. Of in zoet water natuurlijk, want ook in een van de zwembaden van de camping in Italië is het goed vertoeven. Tijdens een familievakantie met kinderen bijvoorbeeld. Even toe aan iets anders? Ook in het nabijgelegen pretpark Mirabilandia heb je tijdens een vakantie aan de Adriatische kust geen kind meer aan je kinderen.

De mozaïeken van Ravenna

Heb je tijdens een Last Minute in Lido di Pomposa ook wel zin in een bruisende stedentrip? Ravenna ligt op maar een half uur rijden! Deze stad aan de Adriatische Zee staat bekend om zijn vele mozaïeken. In het 5e eeuwse Battistero Neoniano bijvoorbeeld, met een prachtig versierd plafond. En in de Basiliek van San Vitale, waar onder andere verschillende keizers en bisschoppen zijn afgebeeld. Maar ook de beroemde dichter Dante Alighieri is in Ravenna begraven. Rondom de marmeren tombe, die een bezoek zeker waard is tijdens een dagtrip naar Ravenna, wordt bezoekers gevraagd om stil te zijn. Ben je hierna weer toe aan een beetje gezellige drukte? Strijk dan neer op een terrasje aan het sfeervolle Piazza del Popolo, voor verse farfalle al pomodoro.

Bekijk alle Last Minutes Lido di Pomposa (1)