Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Last Minute Moniga del Garda

Met een Last Minute Moniga del Garda rijd je op eigen gelegenheid naar het noorden van Italië. Hier schittert het Gardameer tussen de glooiende heuvels. Aan zijn zuidwestelijke oever ligt het dorp Moniga del Garda. Geniet hier van het goede Italiaanse leven met verse pizza op het San Martino-plein en ontdek de fraaie omgeving. Wat dacht je bijvoorbeeld van een dagtrip naar het pretpark Gardaland? Dat is een feestje voor de hele familie!

Last Minute Moniga del Garda
Bekijk alle Last Minutes Moniga del Garda (2)

Het goede leven in Moniga del Garda

Tijdens een Last Minute Moniga del Garda staat je een gemoedelijke vakantie aan het Gardameer te wachten. Het dorp Moniga del Garda ligt in de zuidwestelijke hoek van het meer, tussen heuvels vol wijngaarden en olijfbomen. Hier geniet je van het goede Italiaanse leven. Dat doe je bijvoorbeeld in een hotel van TUI aan de rand van het dorp. Wandel vanaf hier binnen 10 minuten naar het gezellige centrum van Moniga del Garda. En de lekkerste pizza Margherita? Die proef je hier aan het centrale San Martino-plein.

Spetteren en spelen aan het Gardameer

Vier je samen met de kinderen een vakantie in Moniga del Garda? Kies dan voor een camping direct aan het meer. Vergeet de waterschoenen niet, want het strand bestaat vooral uit kiezels. Dat neemt niet weg dat de kids hier heerlijk kunnen spetteren en zwemmen. Ook op de camping zelf is genoeg te doen. Hier spelen ze lekker buiten in de speeltuin of op het voetbalveld. Zoek je inspiratie voor een dagje uit met de kinderen? Het themapark Gardaland is absoluut een aanrader.

Kastelen en cultuur in Moniga del Garda

Ga ook eens op ontdekkingstocht tijdens een Last Minute Moniga del Garda. Rondom het Gardameer is namelijk genoeg moois te vinden. In het dorp zelf verken je bijvoorbeeld het middeleeuwse kasteel. Beklim de torens voor een weids uitzicht over het meer en het Baldo-gebergte aan de overkant. Andere leuke dagtrips vanuit Moniga del Garda zijn de historische steden Verona en Sirmione. Daar is volop Italiaanse cultuur te ontdekken!

Bekijk alle Last Minutes Moniga del Garda (2)