Bye Bye Blue Monday Deals t/m woensdag tot 100,- extra korting | Boek nu!

Vakantie Bayahibe

Tijdens een vakantie in Bayahibe zon je op de mooiste Bounty-stranden van de Dominicaanse Republiek. Deze kleine badplaats vind je aan de zuidkust van het tropische eiland. Palmbomen, witte zandstranden en de heldere Caribische Zee vormen het decor van je zonvakantie. Kies je voor een All Inclusive verblijf? Dan kom je in Bayahibe zeker helemaal tot rust. Tip: zet de duikbril eens op voor een snorkelexcursie, je weet niet wat je ziet.

Bayahibe: een Bounty-paradijs

Droom je van zonnen op een echt Bounty-strand? Kom dan op vakantie naar Bayahibe, op de Dominicaanse Republiek. Deze kleine badplaats ligt in de zuidoostelijke hoek van het eiland, in het Punta Cana-district. Hier zie je niets anders dan palmbomen, parelwitte zandstranden en de kraakheldere Caribische Zee. In deze tropische omgeving kom je helemaal tot rust. Daar draagt het hotel van TUI zeker aan bij, vooral wanneer je kiest voor een All Inclusive verblijf.

Snorkelen bij het Dominicus-strand

Voor een relaxt dagje ga je naar het Dominicus-strand. Dit grenst direct aan Bayahibe. Zoek een ligbed uit en vergeet ook de duikbril niet. Want dit deel van de Dominicaanse Republiek staat bekend om zijn uitstekende snorkelspots. Onder meer gekleurde papegaaivissen, koraalvlinders en keizersvissen zwemmen hier in de Caribische Zee. Ook duikliefhebbers kunnen in Bayahibe hun hart ophalen, zoals bij het scheepswrak van St. George en de talloze onderwatergrotten.

Excursie naar Isla Saona

Wie op vakantie is in Bayahibe, mag een excursie naar Saona-eiland niet overslaan. Dit eiland is een paradijsje op aarde en ligt op zo'n 45 minuten varen van Bayahibe. Het hoort bij het Parque Nacional del Este, een beschermd natuurgebied. Vogels, zeeschildpadden en zeesterren vinden er hun thuis. Bezoek zeker Mano Juan, een kleine vissersplaats vol gekleurde huisjes aan de zuidkant van het eiland. De laid-back sfeer is hier zo aanstekelijk dat je vast nooit meer weg wil...

Bekijk alle vakanties Bayahibe (4)