Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Biograd na Moru

Rijd tijdens een Last Minute Biograd na Moru de ‘witte stad aan zee’ tegemoet en treed in de voetsporen van de Kroatische adel. Biograd na Moru ligt aan de Adriatische Zee en herbergt witte strandjes en azuurblauwe baaien. Tel daar de witte huizen met rode daken, het schaduwrijke pijnbomenbos en de haven vol luxe jachten bij op en je hebt het fotogenieke stadsbeeld te pakken. Jaloersmakende vakantiekiekjes verzekerd!

Last Minute Biograd na Moru
Bekijk alle Last Minutes Biograd na Moru (4)

Een koninklijke vakantie in de ‘witte stad aan zee’

Ga de Kroatische adel achterna en ontdek tijdens een Last Minute Biograd na Moru de ‘witte stad aan zee’. De sfeervolle badplaats aan de Adriatische Zee was ooit de hoofdstad van het Kroatische koninkrijk en wordt daarom ook wel ‘Koningsstad’ genoemd. De witte huizen met rode daken en de dure jachten in de haven zijn niet alleen indrukwekkend, maar ook enorm fotogeniek. Dat heeft vooral te maken met het pijnbomenbos waar de stad zo’n beetje in is gebouwd. In Biograd na Moru schiet je dan ook kleurrijke vakantiekiekjes.

Zon, zee en uitzicht in Biograd na Moru

Witte strandjes, azuurblauwe baaien en schaduwrijke plekken zijn er genoeg te vinden tijdens de Last Minute Biograd na Moru. Helemaal als je kiest voor een kampeervakantie op de 4 sterrencamping van TUI. Dražice Beach ligt dan zo’n beetje aan je voeten. En omdat de camping in het bos ligt is het er ook overdag goed toeven met je favoriete boek. Op zoek naar een luxe zonvakantie? Kies dan voor het hotel met jacuzzi op het dakterras. Hier is het ’s avonds goed toeven met een glas wijn terwijl je uitkijkt over de haven. De zonsondergang doet de rest.

Bekijk alle Last Minutes Biograd na Moru (4)