Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Last minute Omis

Boek je een Last Minute naar Omiš, een havenstad gelegen aan de Adriatische Zee in Kroatië, dan treed je in de voetsporen van de piraten waarnaar de stad is vernoemd. Deze stad aan de Adriatische kust in Kroatië heeft een heus piratenverleden, vooral te zien aan het 311 meter hoge Mirabelle Fort. Overdag ontsnap je aan de hitte door vanaf het Velika Plaza een duik in zee te nemen. Sluit je 's avonds af met een heerlijke pašticada en een glas Plavac?

Last Minute Omis

Onder de piraten in Omiš

Boek je een Last Minute naar Omiš, een havenstad gelegen aan de Adriatische Zee in Kroatië, dan verblijf je met TUI aan de monding van de rivier de Cetina, dat in de 13e- en 14e eeuw de thuisbasis van de piraten, omiški gusari, was. Het 311 meter hoge Mirabella Fort is een overblijfsel uit deze periode en biedt een prachtig uitzicht op de Cetina baai en rivier. Om zelf in de voetsporen van de piraten te treden, kun je tijdens een Last Minute in Omiš mee doen aan de speciale piratenavonden aan de Cetina rivier. Tijdens de piratenavonden maak je een zeiltocht over de rivier om vervolgens de avond door te brengen in Kaštil Slanica. Een absolute aanrader voor een uitje tijdens een familievakantie met kinderen. En ben je na een volle dag toe aan een avond voor twee, zak dan even weg in de jacuzzi op het dakterras van het luxe hotel van TUI.

De zon achterna in Omiš

Naast historische bezienswaardigheden geniet je tijdens een Last Minute in Omiš ook van mooie stranden. Een goed voorbeeld is het schitterende Velika Plaza dat geleidelijk afloopt in de Adriatische Zee, en met de kinderen loop je hier vanuit het luxe 4 sterren hotel van TUI zo naar toe. Of wandel naar het Slaving strand, op 10 minuten wandelen van het centrum. Op dit kiezelstrand lounge je onder een van de vele dennenbomen. Zin in actie? Er is ook ruimte voor windsurfers en waterfietsers. Voor een tussendoortje kun je in de havenplaats bij een van de talloze restaurants en bars terecht voor een buzara of pašticada geserveerd met een glaasje Plavac. Zivjeli!