Droomzomer nu met 100,- korting! - De unieke combinatie van sport kijken en vakantie

Last minute Bol

Spontaan de zomer in je bol? Rijd of vlieg met TUI dan volgende week naar Brac! Dit eiland is het zonrijkste gebied van de Adriatische kust in Kroatië en je vindt hier het mooiste strand van het land: Zlatni Rat in het plaatsje Bol. Zoek op het strand een beschut plekje om hierna de mediterrane sfeer te proeven in het fraaie centrum van de stad. Waarom wachten tot morgen, reserveer vandaag nog je Last Minute naar Bol!

Last Minute Bol
  • Beste surfbestemming in Kroatië
  • Vakantie vieren op een eiland
  • Het mooiste strand van Kroatië: Zlatni Rat
  • Vlieg nu met TUI fly vanaf Brussel naar Brac
Bekijk alle Last Minutes Bol (6)

Het mooiste strand van Kroatië in Bol

Een strand dat van vorm verandert. Het klinkt onmogelijk en hoogst onwaarschijnlijk, maar de kans dat je dit met eigen ogen kunt bewonderen is groot tijdens een vakantie in Bol. Door de stroming en de wind kan het Zlatni Rat strand van vorm veranderen. De punt wijst regelmatig een andere kant op. Zo uniek! Neem plaats op een ligbed of waag je op het water op een surfplank. Bol is namelijk een van de meest bekende en mooiste windsurfplaatsen in Kroatië. Hier waait van april tot oktober permanent een noordwestenwind.

Wil je het mooiste strand van Kroatië zo snel mogelijk zien? Ga dan voor een Last Minute autovakantie naar Brac of reserveer vandaag nog bij TUI een hotel inclusief Last Minute vliegtickets naar Kroatië. Na slechts 2 uur vliegen kom je aan in Split, vanwaar je de veerboot kunt pakken naar het eiland Brac. Geniet onderweg wel even volop, want deze 45 minuten tot een uur durende ferrytocht vliegt voorbij.

De Bolska Kruna beklimmen

Wie liever landinwaarts de omgeving gaat verkennen tijdens een Last Minute vakantie in Bol, kan het gebergte Bolska Kruna bezoeken. Bol ligt aan de voet van dit gebergte en je kunt hier de top van de hoogste berg van alle Adriatische eilanden beklimmen, namelijk de Vidova Berg. Of ga je op zoek naar de Illyrische overblijfselen van Kostilo? Wandelschoenen aan, genoeg water mee en de fotocamera goed opgeladen. Op naar het Bolska Kruna gebergte!

Bekijk alle Last Minutes Bol (6)