Dit weekend tot 150,- korting p.p. en niet aanbetalen
Brac

Last Minute Brac

  1. Last Minute
  2. Kroatië
  3. Brac

Een Last Minute naar Brac is een unieke kans om op korte termijn te genieten van de eerste voorjaarszon. Op het Kroatische eiland Brac, gelegen in Midden-Dalmatië kan het kwik in de maand mei al oplopen naar 22 graden! En op het beroemde Zlatni Rat strand, ook wel de 'Gouden Hoorn' genoemd, is vast een plek voor je vrij. En anders kun je altijd nog heerlijk 'hoppen' naar een van de andere Kroatische eilanden: Solta of Hvar.

Last Minute Brac
  • Huurauto eenvoudig bij te boeken
Bekijk alle Last Minutes Brac (2)

Last Minute naar het Kroatische eiland Brac

Wie op korte termijn wil genieten van een zonvakantie in Kroatië is op het eiland Brac aan het juiste adres. Dit eiland ligt in Midden-Dalmatië en behoort met bijna 3000 zonuren zon per jaar tot het zonrijkste gebied aan de Adriatische kust! En dankzij de groene natuur met begroeide bergen is het eiland werkelijk een plaatje. Vanuit het 4 sterren hotel vlak bij het centrum van de plaats Bol sta je binnen een paar minuten bij het prachtige witte kiezelstrand Zlatni Rat, beroemd om de vorm van een hoorn. Dit strand loopt maar liefst 500 meter de Adriatische Zee in en onder de dennenbomen vlak bij het strand kun je vast een heerlijk plekje in de schaduw vinden. Waan tijdens je Last Minute naar Brac even in de Caribbean.

Ook onder water vormt Brac een tropisch paradijs. Zet tijdens een zonvakantie op Brac dan ook zeker de duikbril op om een van de mooiste duikspots te bewonderen aan de zuidoostelijke kust van het eiland. Slechts enkele kilometers van de kust ligt de Lucica Cave. Deze schitterende onderwatergrot ligt op ongeveer 3 meter diepte en is gevuld met kleurrijke koralen, sponzen en opvallende stalagmieten.

Eilandhoppen én cultuur op Brac

Wil je tijdens de vakantie het strandleven ook even verruilen voor wat meer cultuur? Wandel dan eens door de smalle straatjes van Bol en bewonder het barokke paleis met zijn mooie plein of het Dominicaanse klooster uit 1475. Tijdens een Last Minute naar Brac kun je ook verblijven tussen de wijngaarden van het vissersplaatsje Postira in het noorden van het eiland. Hier kun je neerstrijken aan de schilderachtige haven en tot rustkomen met een vers visje en zicht op dobberende bootjes. Dankzij de goede veerbootverbindingen is het tijdens deze Last Minute op Kroatië ook prima eilandhoppen naar de buureilanden Solta of Hvar.

Terug gehopt naar Brac heb je de keus: ga je voor een duik in de Adriatische Zee of kies je voor een heerlijke traditionele Brudet. Dit stoofpotje van zeevruchten kun je een van de vele gezellige terrasjes vast en zeker bestellen. 'Živjeli', oftewel proost op een geslaagde Last Minute vakantie in Brac! 

Bekijk alle Last Minutes Brac (2)
Tot 150,- korting p.p. en niet aanbetalen
Snelle Boekers Voordelen
Bekijk alle deals