Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Hinterglemm

Actievelingen kunnen bij TUI het hele jaar door een Last Minute Hinterglemm boeken en de Oostenrijkse Alpen onveilig maken. Het dorp is vooral bekend als wintersportbestemming vanwege de ligging bij het enorme Skicircus Saalbach-Hinterglemm’. In de zomermaanden kun je er goed mountainbiken door de groene dalen en kajakken over de stromende beken. Een sportieve vakantie is verzekerd in Hinterglemm.

Actief doen in Hinterglemm

Bij Hinterglemm zul je al snel denken aan een actieve wintersport in de Oostenrijkse Alpen. Dat is niet zo gek, want het dorp hoort bij het enorme ´Skicircus Saalbach-Hinterglemm’ met zijn 270 kilometer aan pistes. Zodra de sneeuw smelt worden de groene dalen met bloemenweiden en stromende beekjes zichtbaar. Het perfecte decor voor een actieve vakantie vol mountainbikeritten, wandeltochten en kajakavonturen. Bij TUI kun je dan ook het hele jaar door een Last Minute Hinterglemm boeken en je opmaken voor een actieve vakantie in Oostenrijk.

Op wintersport in het Skicircus

140 kilometer aan blauwe pistes, 110 kilometer aan rode pistes en 20 kilometer aan zwarte pistes wachten in de winter op je tijdens een Last Minute Hinterglemm. Er is voor skiërs van elk niveau dan ook wat wils in het bekende Skicircus. Ondertussen zorgen de toppen van de Bernkogel en de Kohlmaiskopf voor een indrukwekkend uitzicht. En skiën doe je hier door sneeuwkanonnen tot ver in april. Bijkomen kan daarna in het lentezonnetje op een terras met een warme schnaps. Aan het eind van de avond nog niet moe? Duik dan de apres-ski van Hinterglemm in. Die is bruisend!

IJspret in de zomer

De sneeuw mag in de zomermaanden dan wel gesmolten zijn, in Hinterglemm kun je onder de grond nog wel een ijswereld bewonderen. Tijdens een Last Minute Hinterglemm is een bezoek aan de Eisriesenwelt Werfen aan te raden. De ijsgrot dankt zijn mystieke decor aan de vele ijspegels en bevroren watervallen die er te vinden zijn. Kleed je wel warm aan. Geen warme kleding meegenomen, maar wel badkleding? Zet dan koers naar Zell am See om in het gelijknamige meer te zwemmen, zeilen of kanoën. Al kun je op de grasweiden rondom het meer ook heerlijk zonnen.

Bekijk alle Last Minutes Hinterglemm (3)