Gerlos

Last Minute Gerlos

  1. Last Minute
  2. Oostenrijk
  3. Tirol
  4. Zillertal
  5. Gerlos

Kom op de valreep op vakantie naar Oostenrijk en boek en Last Minute Gerlos. Dit gezellige dorp ligt in Tirol, in een zijdal van het Zillertal. In de winter verken je hier 143 kilometer skipiste in skigebied Zillertal Arena. De kids vermaken zich in het kinderland, terwijl je zelf de mooiste afdalingen ontdekt. Ook de zomermaanden zijn perfect voor een actieve vakantie. Wandelen, klimmen, mountainbiken: dat kan in Gerlos allemaal.

Wandelvakantie in Gerlos

Een Last Minute Gerlos is het hele jaar door een goed idee. Dit dorp ligt centraal in Oostenrijk in het Gerlostal, een zijdal van het bekende Zillertal. Hier is het altijd gezellig en er heerst een bruisende sfeer. Wie van zijn vrijheid wil genieten, boekt bij TUI gemakkelijk een appartement in Gerlos. Van hieruit maak je de mooiste wandelingen, want rondom het Tiroolse dorp slingert ruim 100 kilometer wandelroute. Neem bijvoorbeeld de gondel naar de 2.264 meter hoge Isskogel. De tocht voert door bergweiden, langs nauwe bergkammen en het idyllische Langenmeer.

Last Minute wintersport in Gerlos

Gerlos is onder Nederlanders al jaren favoriet als skibestemming. In het dorp vind je daarom alle faciliteiten voor een zorgeloze wintersportvakantie. Zo geven de liften in het dorp toegang tot 143 kilometer skiplezier in Zillertal Arena. Zowel beginnende als meer ervaren skiërs en snowboarders zijn welkom op de tientallen pistes. Alles uit je Last Minute Gerlos halen? Dat doe je zeker met de inbegrepen 6-daagse skipas. En na de laatste dalafdaling van de dag gaat het feest natuurlijk gewoon verder in de bruisende après-ski van Gerlos.

Met kinderen in Gerlos

Ga je met de hele familie op vakantie naar Oostenrijk? Dan is het goed te weten dat de kinderen zich tijdens een Last Minute Gerlos niet zullen vervelen. Zo worden er 's zomers verschillende activiteiten voor kids georganiseerd, zoals fakkelwandelingen bij nacht en mountainbiketochten. Ook de klimtuin is een aanrader. In de winter leren de kinderen skiën van Nederlandse skileraren. En natuurlijk willen ze urenlang ravotten in het kinderland op de flanken van de Isskogel. Vanaf het naastgelegen terras houd je zelf gemakkelijk een oogje in het zeil.

Bekijk alle Last Minutes Gerlos (11)