NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Last Minute Armação de Pêra

De Algarve op z’n mooist ontdek je tijdens een Last Minute Armação de Pêra. Deze badplaats in het zuiden van Portugal wordt omringd door okerkleurige kliffen en grillige rotsformaties die typerend zijn voor de Algarve. Aan de voet van die kliffen kun je zonnen aan een diepblauwe baai. Of bewonder de kustlijn tijdens het maken van een boottocht over de Atlantische Oceaan. De witgekalkte huizen maken het uitzicht compleet.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Armação de Pêra vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Last Minute Armação de Pêra
Bekijk alle Last Minutes Armação de Pêra (3)

Zonnen aan de kliffen van Armação de Pêra

In het zuiden van Portugal, aan de populaire Algarve, is Armação de Pêra de ideale plek voor een zonnige strandvakantie. In deze badplaats met de witte huisjes en de kleurrijke vissersboten is het tot ver in november goed toeven. En vanaf april komt de temperatuur al amper onder de 20 graden. Een Last Minute Armação de Pêra kun je bij TUI dan ook gerust buiten het hoogseizoen boeken. Overigens wordt de badplaats omringd door verscholen baaien met okerkleurige rotsformaties. Je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen op vakantiefoto’s uit de Algarve. Tijdens een boottocht kun je de grillige rotsen en kliffen bewonderen. Al kan dat ook tijdens het zonnen aan zo’n baai.

Een bruisende avond uit in Albufeira

De Algarve en Albufeira zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Deze bruisende badplaats wordt ook wel gezien als het hart van de Algarve. Op de Strip zorgen de vele feestcafés en discotheken voor nachtelijk vermaak. In het oude centrum beleef je dankzij de smalle straatjes, witgekalkte huizen en gezellige terrassen een sfeervolle avond. Omdat Armação de Pêra op zo’n 20 minuten rijden ligt van Albufeira ben je er zo. Al kun je tijdens de Last Minute Armação de Pêra ook ontspannen in het luxe All Inclusive hotel van TUI. Of kies voor een ruim appartement waar je zelf kunt kokkerellen en je eigen draai geeft aan de kip piri piri.

Bekijk alle Last Minutes Armação de Pêra (3)