NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Last Minute Carvoeiro

De verrassende doorkijkjes bij de rotsformaties van Algar Seco zorgen voor gegarandeerd mooie vakantiekiekjes tijdens een Last Minute Carvoeiro. De gaten in de rotswanden lijken de azuurblauwe zee te omlijsten als een kunstwerk. Tel daar het fraaie strand van Carvoeiro, het fijne mediterrane klimaat én de korte vliegduur bij op, en je hebt de ingrediënten voor een perfecte Last Minute zonvakantie in de Algarve!

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Carvoeiro vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Last Minute zonvakantie in Carvoeiro

Hoewel de Algarve een populaire vakantiebestemming is, vind je er nog veel rustige plekken waar je de authentieke sfeer van Zuid-Portugal kunt ervaren. Het voormalige vissersdorp Carvoeiro is één van die plekken, met prachtig witte huisjes die tegen een heuvel zijn gebouwd. Zonnebrand en een zonnebril zijn hier absolute musthaves, want de zuidkust van Portugal heeft een van hoogste aantal zonuren van Europa! Neem plaats op het strand van Carvoeiro of geniet van je Portugese siësta aan het zwembad op het vakantiepark van TUI.

De rotsformaties van Algar Seco

Een Last Minute in Carvoeiro is niet compleet zonder het bewonderen van de sensationele rotsformaties van Algar Seco, gelegen op loopafstand van het dorp. Je vindt hier een prachtig surrealistisch landschap bestaande uit verschillende rotsmassa’s, die zijn ontstaan door eeuwenlange blootstelling aan erosie door de zee. Het hoogtepunt van deze bezienswaardigheid zijn de grote gaten in de rotswanden, waaronder de Boneca, vanwaar je een onvergetelijke doorkijk hebt op de beeldschone kustlijn en de blauwe zee. Na een avontuurlijke wandeling over de uitgehouwen traptreden van Algar Secor kun je bijkomen met een drankje op een van de terrasjes in het centrum van Carvoeiro.

Bekijk alle Last Minutes Carvoeiro (3)