COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Los Llanos de Aridane

Last Minute Los Llanos de Aridane

  1. Last Minute
  2. Spanje
  3. Canarische Eilanden
  4. La Palma
  5. Los Llanos de Aridane

Zonnen op een zwart strand, wandelen in een vulkaankrater en genieten van frisgroene natuur. Daarmee is een Last Minute in Los Llanos de Aridane goed gevuld. Dit charmante stadje ligt aan de vruchtbare westkust van het Canarische eiland La Palma. Op een half uurtje afstand vind je het prachtige zandstrand Puerto de Naos. Perfect voor een duik in de Atlantische Oceaan! En ook het Caldera de Taburiente natuurpark is zeer de moeite waard.

Last Minute Los Llanos de Aridane

Het altijd zonnige Los Llanos de Aridane

Met TUI vlieg je al in 4,5 uur naar het groene eiland La Palma. Dit Canarische eiland is vanwege zijn zonuren en vulkanische landschappen een ideale bestemming voor een Last Minute. In Los Llanos de Aridane geniet je volop van zon en verrassende natuur. Je verblijft met TUI in dit charmante stadje aan de westkust van La Palma in een gezellige vakantiewoning. Wil je naar het strand? Neem dan de huurauto, deze is inclusief. Op weg naar zee rijd je dwars door de vruchtbare vallei van Aridane. Na een minuutje of 20 bereik je het strand van Puerto de Naos. Spreid je handdoek uit op het donkere zand en neem gelijk een duik in de Atlantische Oceaan. Na zo'n heerlijke stranddag is het goed toeven op het centrale plein Plaza de Espana in Los Llanos de Aridane. De locals treffen elkaar hier onder de laurierbomen voor een drankje. Al snel vullen de restaurantjes zich met eters. Dit is de beste plek om Canarische gerechten te proeven!

Natuurexcursie naar Caldera de Taburiente

Een huurauto is tijdens een Last Minute Los Llanos de Aridane erg handig. Zo kun je namelijk op de mooiste plekjes van La Palma komen. In een half uurtje rijd je naar het prachtige natuurpark van Caldera de Taburiente, de grote krater in het midden van het eiland. Je kunt de krater zelf bezoeken tijdens een pittige wandeling. Het hart van de natuurliefhebber gaat vast sneller kloppen van de kloven, het pijnbomenbos en de watervallen die je hier aantreft. Maar als je je liever wat minder inspant tijdens deze vakantie kun je ook een wandeling maken op de top van de Cumbrecita. Las dan onderweg zeker een pauze in op het uitzichtpunt 'Mirador de la Cumbrecita'. Het panorama over de bergen is het mooiste van heel La Palma! Aan het eind van de vakantiedag kom je helemaal tot rust bij de vakantiewoning ook wel casita met privézwembad!