Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Puerto Santiago

Het is heerlijk toeven op het Canarische Eiland Tenerife tijdens een Last Minute vakantie in Puerto Santiago. In dit oude vissersdorpje op het Canarische Eiland Tenerife begeef je je in een oase van rust. Breng eens een bezoek aan het visserij museum in het dorp of zoef van de vele glijbanen in een van de beste waterparken van de wereld, het Siam Park!

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Puerto Santiago vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Last Minute Puerto Santiago
Bekijk alle Last Minutes Puerto Santiago (1)

Last Minute vertoeven op Tenerife

Wanneer je Last Minute nog graag naar de zon wilt is een vakantie naar Puerto Santiago zeker geschikt. Dit oude vissersdorpje, op het Canarische Eiland Tenerife, welke bekend staat om zijn reusachtige kliffen bereik je al na 4,5 uur vliegen. Omdat het dorp ten westen van Tenerife nog niet heel bekend is kun je hier erg goed genieten van de rust. Neem een frisse duik in het zwembad om even af toe koelen of lees een boek in de zon. Wanneer je vervolgens richting het zwarte lavastrand Playa de la Arena loopt kun je hier weer je handdoek spreiden om van de zon te genieten. Zoek na een dag bakken een gezellig restaurantje op in het centrum bij de haven. Geniet hier van een heerlijke typisch Spaanse tapas met een glas sangria met zicht op de kleurrijke vissersboten die in het water liggen!

Perfect vermaken in Puerto Santiago

Om er eens echt een dag op uit te gaan tijdens een Last Minute in Puerto Santiago kun je eerst een bezoek brengen aan het visserijmuseum in het dorp. Hier leer je meer over de geschiedenis van de visserij in Puerto Santiago. Daarnaast kun je een bezoek brengen aan een van de beste waterparken ter wereld, het Siam Park. Glijd hier naar beneden van de bekendste attractie, de 28 meter hoge transparante glijbaan waarbij je zoeft tussen een aquarium met vissen, haaien en roggen. Relax in een band wanneer je dobbert in het water of lees een boek op een van de ligbedjes in de zon!

Bekijk alle Last Minutes Puerto Santiago (1)