Droomzomer nu met 100,- korting! - De unieke combinatie van sport kijken en vakantie

Last minute Tarragona

In de Spaanse havenstad Tarragona wisselen gouden stranden en bezienswaardigheden uit de Romeinse tijd elkaar af. Zowel zonaanbidders als cultuurliefhebbers zullen zich prima vermaken tijdens een Last Minute Tarragona. Verblijf op een luxe camping net buiten de stad direct aan het strand van de Costa Dorada. Of kies voor een hotel in Tarragona en bewonder het Romeinse amfitheater, de stadswallen en de bruisende jachthaven.

Historische bezienswaardigheden uit de Romeinse tijd

Zonaanbidders en cultuurfanaten opgelet. Tijdens een Last Minute Tarragona kun je niet alleen luieren op de stranden van de Spaanse Costa Dorada, maar ook historische bezienswaardigheden bezoeken. Tarragona is een havenstad in de provincie Catalonië die bekend staat om zijn bouwwerken uit de Romeinse tijd. Kies bij TUI voor een hotel in het historische centrum van Tarragona en je staat zo bij de ruïnes van het amfitheater. Of maak een wandeling langs de Romeinse stadswallen langs de Passeig Arqueológic. Na een frisse duik in het zwembad op het dakterras van het hotel van TUI is het tijd om de haven van Tarragona te bezoeken. Hier smikkel je van gerechten met verse vis terwijl je uitkijkt op de luxe jachten die voor anker liggen.

Een strandvakantie aan de rand van Tarragona

Liefhebbers van zon, zee en strand kunnen tijdens een Last Minute Tarragona verblijven op een luxe camping aan het strand. Zo loop je vanuit de bungalow op de 4 sterrencamping zo naar Tamarit Beach. Dit gouden strand ligt net buiten Tarragona en loopt langzaam het diepblauwe water van de Middellandse Zee in. Ideaal voor een familievakantie met kinderen die veilig in de branding kunnen spelen. Of kies bij TUI voor de camping aan de rand van natuurreservaat Bosc de la Marquesa waar idyllische baaitjes voor je klaar liggen. De vele pijnbomen op de camping zorgen voor verkoelende schaduw. Welke camping je ook kiest: vergeet de skottelbraai niet mee te nemen tijdens de autovakantie. Zo kun 's avonds zelf Paella maken.

Bekijk alle Last Minutes Tarragona (3)