COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Sarlat

Last Minute Sarlat

  1. Last Minute
  2. Frankrijk
  3. Atlantische Kust-Aquitaine
  4. Dordogne
  5. Sarlat

Voor een veelzijdige autovakantie in Frankrijk zit je helemaal goed met een Last Minute Sarlat. Struin door de middeleeuwse straatjes en kijk je ogen uit op de gezellige markt. Hier koop je de lekkerste streekproducten om op te peuzelen tijdens het aperitief bij je eigen bungalow op het vakantiepark van TUI. Of stap in de auto voor een bezoek aan het spectaculaire showbizzkasteel Château des Milandes.

Last Minute Sarlat

Ervaar het echte Frankrijk in Sarlat

Het landschap, de cultuur, het heerlijke Franse eten en het zonnige klimaat; de Dordogne is en blijft een favoriet bij velen voor een autovakantie in Frankrijk. Tijdens een Last Minute Sarlat kun je op je eigen tempo de veelzijdigheid van dit departement in de regio Nouvelle-Aquitaine ontdekken. Dwaal door de slingerende straatjes in het centrum en langs de ruwe stenen huizen die het straatbeeld sieren. In het middeleeuwse centrum vind je onder andere de Cathédrale Saint-Sacredos, een imposante kathedraal met een enorme klokkentoren uit de 9e eeuw. Ook leuk in Sarlat is de markt op woensdag en zaterdag op het centrale plein. Hier koop je bijzondere streekproducten, bijvoorbeeld huile de noix, heerlijk rijke notenolie. Een echte streekspecialiteit die je geproefd moet hebben tijdens je vakantie in de Dordogne.

Showbizzkasteel Château des Milandes

Zin om er op uit te gaan tijdens je Last Minute Sarlat? Vanaf het vakantiepark van TUI rijd je in nog geen half uur naar Château des Milandes, een prachtig kasteel uit de 15e eeuw met een bijzondere geschiedenis. Het kasteel werd namelijk bewoond door de beroemde Franse zangeres, actrice en danseres Josephine Baker, en dat is nog goed terug te zien in de inrichting van het kasteel; Franse charme met een flinke dosis glamour. En alsof het kasteel zelf nog niet spectaculair genoeg is, wordt er in de zomermaanden ook elke dag een roofvogelshow georganiseerd. Echt een bezienswaardigheid die je niet wil missen!