Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Last Minute Wallis

De parel van de natuur ontdek je tijdens een Last Minute Wallis. Het Zwitserse kanton met het schilderachtige Saastal zorgt voor heel wat adembenemende momenten. Skiën van de 4.478 meter hoge Matterhorn bijvoorbeeld. Onvergetelijk. Of de Fee-gletsjer van binnen bekijken. Romantisch. Trek in de warmere maanden je wandelschoenen aan voor een tocht langs kleurrijke bloemenweiden en bergmeertjes. En vergeet de camera niet!

Op naar de parel van de natuur in Zwitserland

Kleurrijke alpenweiden, besneeuwde gletsjers en mondaine dorpjes; het Zwitserse kanton Wallis is een stukje paradijs op aarde. Dat het Saastal, ook wel de parel van de natuur genoemd, hier te vinden is vindt niemand raar. Bij TUI kun je niet alleen in de zomermaanden een Last Minute Wallis boeken, maar ook in de koude wintermaanden naar deze natuurlijke schat afreizen. Ga bijvoorbeeld skiën van de 4.478 meter hoge Matterhorn. Indrukwekkende uitzichten zijn verzekerd. In het sfeervolle hotel van TUI kun je ’s avonds opwarmen door van een kaasfondue te smullen.

Bloemen en ijs in de zomer

In de warmere maanden komen tijdens een Last Minute Wallis de bloemenweiden tevoorschijn. En je vindt hier zelfs de zeldzame, witte Edelweiss en de blauwkleurige Berggentiaan. Dat worden kleurrijke vakantiefoto’s. Helemaal als je de Bloemenpromenade door het Saastal volgt. Alpendennen en heldere bergmeertjes maken het fotogenieke landschap van Wallis compleet. Oh ja,ook in de zomer kun je de sneeuw induiken in Wallis. Door de Fee-gletsjer van binnen te bewonderen. En die is dankzij de ijssculpturen, het paviljoen en de ijsbar sprookjesachtig.

Bekijk alle Last Minutes Wallis (8)