Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Rondreis Antwerpen

Ben je opzoek naar cultuur, historie en overheerlijke chocolade? Tijdens een fietsreis door België vullen de dagen zich vanzelf. Fiets door de eeuwenoude binnenstad van Antwerpen of trap door naar brouwerij 'De Koninck' voor een verfrissend biertje. Sluit de dag in Antwerpen tijdens je rondreis af bij de MAS. Het panoramische dak biedt een pracht zicht over de stad dat je niet snel zult vergeten!

Historische fietstocht door Antwerpen

Tijdens een individuele fietsrondreis door België kom je langs verschillende mooie steden. Begin in Mechelen, waarna je een tocht maakt langs de Nete op weg naar Antwerpen. Het eeuwenoude centrum van Antwerpen is een bezienswaardigheid op zich. De gildehuizen op de Grote Markt zijn prachtig en hebben een interessante historie. Breng ook zeker een bezoek aan de MAS. Dit bijzondere museum beschikt over verschillende tentoonstellingen die twee maal per jaar wisselen. Extra tip: neem in de MAS de lift naar de bovenste verdieping. Hier bevindt zich een panoramadak vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over de hele stad tijdens een rondreis door Antwerpen. Fiets daarna door naar het 4 sterren hotel, waar je bagage al is afgezet, voor een heerlijk diner of sluit je dag af bij brouwerij 'De Koninck' voor een verfrissend biertje.

Modehoofdstad van België

Een rondreis door België is niet compleet zonder te hebben gewinkeld in Antwerpen. De stad staat namelijk bekend als modehoofdstad van België en onder andere de beroemde ontwerper Dries van Noten komt hier vandaan. Winkelliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij De Meir waar je alle grote modeketens vindt. Voor de idyllische en kleine boetiekjes kun je het beste terecht bij de Huidevettersstraat en de buurt de Wilde Zee. Tevens ga je deze dag een tweede fietstocht door Antwerpen maken. De tocht brengt je onder andere naar de abdij van Westmalle, want als je in België bent kun je maar beter alle tongstrelende biertjes proberen!

Bekijk alle rondreizen Antwerpen (1)