Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis
Sardinië

Rondreis Sardinië

  1. Rondreis
  2. Italië
  3. Sardinië

Meerdere bestemmingen bezoeken in één vakantie? Tijdens een rondreis op Sardinië lig je het ene moment op een van de stranden aan de Costa Smeralda en het andere moment maak je kennis met fraaie bezienswaardigheden in steden als Castelsardo. Het Italiaanse eiland is prima te ontdekken met een eigen huurauto zodat je zelf het tempo kunt bepalen. In alle vrijheid rondrijden met een aangename temperatuur; dat klinkt als genieten, niet waar?Rondreis Sardinië

Rijden langs de Costa Smeralda

Op eigen tempo langs idyllische baaien rijden en af en toe stoppen voor een duik in kraakhelder, turquoise gekleurd water? Kies dan bij TUI voor een rondreis op Sicilië. Dit eiland ligt ten zuiden van Corsica en is, na Sicilië, het op een na grootste eiland in de Middellandse Zee. De route van de fly drive van TUI brengt je langs prachtige kustlijnen zoals de Costa Smeralda. Deze kuststrook, in het noordoosten van het eiland, wordt vanwege de vele met rotsen omgeven baaien en zachte stranden tot een van de mooiste kuststroken van de Middellandse Zee gerekend. Dat weet ook de internationale jetset die met hun jachten graag aanmeren in de luxe badplaats Porto Cervo. Tijdens de 11-daagse individuele rondreis Sardinië kun je in Porto Cervo de auto uitstappen en op het witte zandstrand al luierend de dobberende zeilschepen gadeslaan.

Ontdek de sporen van de Nuraghi

Sardinië is ook ideaal voor een culturele vakantie in Italië. In de Bronstijd werd het eiland bewoond door het Nuraghi volk die overal hun sporen hebben achtergelaten. Tijdens een 15-daagse rondreis in Sardinië kun je opgravingssite Su Nuraxi bezoeken en hier de kegelvormige verdedigingswerken gemaakt door de Nuraghi bewonderen. Het archeologische complex laat zich vooral kenmerken door een drie verdieping-tellende stenen toren die werd gebouwd rond de 16 eeuw voor Christus. Vanwege het belangrijke, culturele aspect van de opgraving staat Su Nuraxi op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en is het zeker een bezoek waard tijdens de individuele rondreis Sardinië.