Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Rondreis Sorrento en Amalfikust

Een van de mooiste kustlijnen ter wereld ontdek je tijdens een rondreis Sorrento en Amalfikust. De regio ligt in het zuiden van Italië en bestaat uit mondaine stadjes met pastelkleurige huizen, azuurblauwe baaien vol luxe zeilboten en grillige kliffen waar panoramische wegen overheen kronkelen. Tel daar de sfeervolle terrasjes aan zee en de onderwatergrotten bij op en je snapt dat de uitzichten hoe dan ook schitterend zijn.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Sorrento en Amalfikust vanaf Amsterdam en Rotterdam.

Rondreis Sorrento en Amalfikust
Bekijk alle rondreizen Sorrento en Amalfikust (7)

Sorrento en Amalfikust: schitterend

Schitterend is de enige juiste samenvatting van een rondreis Sorrento en Amalfikust. De Zuid-Italiaanse regio wordt gezien als een van de mooiste kustlijnen ter wereld. En als je de mondaine stadjes met de pastelkleurige huizen, de steile kliffen én de azuurblauwe baaien ziet snap je wel waarom. Stap in Sorrento of Maiori je auto in en trek eropuit. Volg de kronkelige wegen tot in het mondaine Positano waar de rich & famous hun jacht voor anker hebben liggen. Of huur een kano en verken de onderwatergrotten en romantische baaitjes die bij de Sorrento en Amalfikust horen.

Romantiek aan de Sorrento en Amalfikust

Geen zin om zelf te reizen? Kies dan voor een groepsrondreis Sorrento en Amalfikust en laat je per touringcar vervoeren. Verken in Sorrento zelf de lommerrijke tuinen en de smalle straatjes rondom de middeleeuwse duomo. Op een van de sfeervolle terrasjes een limoncello drinken mag niet ontbreken. En ook het uitzicht op de Baai van Napels en Napels zelf vergeet je niet snel meer. Ruil tijdens de rondreis Sorrento en Amalfikust de bus zeker een dag in voor een zeilboot om de romantische kustlijn in al zijn glorie te bewonderen.

Bekijk alle rondreizen Sorrento en Amalfikust (7)