Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Bolivar

Een vakantie Bolivar is een optelsom van parelwitte stranden, kleurrijke koloniale huisjes en een typisch Caribische sfeer. Ontdek de exotische onderwaterwereld van de Caribische Zee of swing lekker mee op de vrolijke klanken van salsa en reggaeton die weerklinken in de straten van Cartagena. Of maak er een echte strandvakantie van en ga lekker relaxen op het strand van Manzanillo. Vamos a Bolivar!

Caribische sferen in Bolivar

Een vakantie Bolivar is als een tropische cocktail: een aangename mix van exotische ingrediënten. Een ontspannen Caribische sfeer, parelwitte zandstranden, en levendige steden waar felgekleurde koloniale huisjes het straatbeeld sieren. Kortom, een zonvakantie in deze Noord-Colombiaanse streek is de 12 uur durende vlucht meer dan waard. Wie een vakantie Bolivar boekt bij TUI kan kiezen uit verschillende hotels. Kies bijvoorbeeld voor een hotel midden in het historische centrum van Cartagena. Vanuit dit hotel liggen alle bezienswaardigheden van Cartagena aan je voeten. Wandel door het weelderige Centennial Park en bewonder de imposante kathedraal van Cartagena. Prachtig! En na je bezoek aan de kathedraal is het tijd voor een kopje echte Colombiaanse koffie. Colombia is namelijk een van de grootse koffieproducerende landen ter wereld.

Relaxen op Manzanillo strand

Ook zonaanbidders kunnen hun hart ophalen tijdens een vakantie Bolivar. Het 4 sterren hotel van TUI bevindt zich pal aan het Manzanillo strand. Ideaal wanneer je tijdens je zonvakantie in Colombia graag aan je vakantiekleurtje wil werken. Nippend van een tropische cocktail geniet je van het uitzicht op het felblauwe water van de Caribische Zee. Heerlijk. Tip: vergeet ook je snorkel niet mee te nemen tijdens een vakantie in Bolivar. Vlak voor de kust ontdek je de kleurrijkste Caribische vissen en koralen.

Bekijk alle vakanties Bolivar (2)