Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Gladbeck

Vakantie Gladbeck

  1. Vakantie
  2. Duitsland
  3. Nordrhein-Westfalen
  4. Gladbeck

Tijdens uw vakantie Gladbeck ontdekt u de schoonheid van het Duitse Nordrhein-Westfalen. Wandel door de bosrijke omgeving of geniet van de gemoedelijke sfeer in het centrum. Bent u met uw kinderen op vakantie en houden jullie wel van wat actie? Een dag Moviepark Germany is een leuk uitstapje. Of bindt de skilatten onder in het Alphincenter in Bottrop. In Gladbeck wacht een diverse vakantie vlakbij de Limburgse grens u op!

Een oud mijnstadje

De stad Gladbeck is gelegen in het Duitse Nordrhein-Westfalen en ligt in de buurt van het Nederlandse Limburg. Er zijn vele mogelijkheden om te genieten van uw vakantie in Gladbeck. Wandel door het centrum en uw oog zal al snel vallen op het oude stadhuis. Met zijn opvallende architectuur is het de ´eye-catcher´ van de stad. Geniet van een heerlijke maaltijd in een van de vele restaurants, waar het aan Duitse gastvrijheid niet zal ontbreken.

Bent u een echte natuurliefhebber? Trek er dan op uit in de bosrijke omgeving rondom Gladbeck op een van de vele wandel- en fietsroutes. Of breng een bezoek aan het waterslot Wittringen waar u tevens een park tegen zult komen. Hier kunt u even tot rust komen. Wilt u liever wat meer van de historie bewonderen? In Gladbeck zult u nog vele bezienswaardigheden aantreffen die doen denken aan de mijnbouw die pas in 1971 ten einde kwam, toen de laatste mijn gesloten werd.

Eindeloos shoppen en een adrenalinekick

Wilt u er even een dagje tussenuit met het hele gezin? Dan behoort Moviepark Germany tot de mogelijkheden. Dit is het grootste film- en entertainment pretpark van Europa, waar u met het hele gezin een spannend dagje uit beleeft. Bezoek een van de vele shows, of stap in een van de attracties, waar je mee wordt genomen in de wereld van bekende film- en tv- personages. Maar ook een dagje skiën in het Alpincenter in Bottrop behoort tot de mogelijkheden. Als u liever een dagje gaat shoppen, vindt u eindeloos veel winkels in shoppingmall CentrO in Oberhausen.

Na een wilde dag in de MP Express of in de sneeuw kunt u terugreizen naar Gladbeck. Uw hotel ligt namelijk slechts op 8 kilometer van Bottrop en u kunt hier tevens een Moviepark arrangement bijboeken. Uw 4 sterren hotel is rustig gelegen, echter het centrum van Gladbeck bevindt zich op korte afstand van het hotel. U kunt alle kanten op tijdens uw vakantie Gladbeck.

Bekijk alle vakanties Gladbeck (1)