Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Wenns

Tijdens een vakantie Wenns, een typisch Oostenrijks dorpje in het Pitztal, kijken natuurliefhebbers hun ogen uit. Ontdek het prachtige alpenlandschap tijdens een wandeling door natuurpark Kaunergrat vlakbij het hotel van TUI. Niet bang voor een sportieve uitdaging? Dan mag een bezoek aan avonturenpark Alpinecenter Hogzeiger niet ontbreken. Echte durfals kunnen hier naar hartenlust klimmen, raften en hiken.

Vakantie Wenns

Wandelvakantie in Wenns

Tijdens een vakantie Wenns, een Oostenrijkse dorpje op 962 meter hoogte in het Pitzal, ontdek je waarom dit plaatsje zo in trek is bij natuurliefhebbers. Het hotel van TUI in Wenns ligt namelijk midden in een prachtig natuurpark. Elke ochtend ontwaken met uitzicht op glooiende heuvels en imposante bergen, dat klinkt toch fantastisch? Geen betere manier om dat indrukwekkende alpenlandschap te ontdekken dan door een wandeling. Trek stevige schoenen aan, want het park strekt zich uit van het Oberen Inntal tot aan de Ötztaler Alpen. Gelukkig kun je na een flinke wandeling lekker bijkomen in het hotel van TUI onder het genot van een kop koffie en een stuk 'Gugelhupt', Oostenrijks tulbandgebak. Uiteraard met poedersuiker en een toefje slagroom. Dat mag best na zo'n inspannende wandeling.

Actie in avonturenpark Alpinecenter Hogzeiger

Toe aan de volgende sportieve uitdaging? Dan mag een bezoek aan avonturenpark Alpinecenter Hogzeiger zeker niet ontbreken tijdens je vakantie in Wenns. Echte durfals kunnen hier hun hart ophalen. Het park biedt allerlei outdoor activiteiten zoals klimmen, hiken en raften. Daar krijg je wel een flinke adrenalinestoot van! Ben je op familievakantie in Wenns? Voor de kids is een bezoek aan Wenns Pitz Park misschien een geslaagder idee. Dit waterpark beschikt onder andere over een natuurlijke zwemvijver en meerdere bowlingbanen. Ideaal voor een dag vol pret met het hele gezin.