Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Vakantie Engeland

Wie Engeland als grijs en grauw bestempelt is nog nooit in het land geweest. Ja, het regent er vaak, maar er zijn ook zat mooie dagen. In Zuid-Engeland zijn niet voor niks tropische stranden te vinden. En ook de majestueuze kastelen zijn alles behalve saai. Bij TUI kun je tijdens de vakantie Engeland in een hotel in Londen verblijven en deze wereldstad ontdekken. Maar ook een rondreis Engeland behoort tot de mogelijkheden.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Engeland vanaf Amsterdam en Rotterdam.

De Noordzee over naar Engeland

Met zijn majestueuze kastelen, tropische stranden en wereldsteden is het zonde dat Engeland bekend staat als grijs en grauw. Al snappen we dat ook wel, want het weer is vaak niet bijzonder mooi. Toch kan het in Zuid-Engeland extreem zonnig zijn. En ook hoofdstad Londen heeft in de zomer mooie dagen. Je tegen laten houden door een beetje drizzle is zonde. Engeland is enorm charmant. Bij TUI verblijf je tijdens een vakantie Engeland in een hotel in Londen. Wie meer van het land wil zien kan een rondreis Engeland boeken. Met de boot, de trein of het vliegtuig ben je er zo.

Sightseeing in Londen

Londen is calling! Kies bij TUI voor een vakantie Engeland en breng een weekend door in de traditionele hoofdstad. In het straatbeeld springen de rode dubbeldekkers, de typische telefooncellen en de zwarte taxi’s meteen in het oog. Maar ook de rijk versierde gebouwen en de vele bruggen geven Londen zijn beroemde gezicht. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de wisseling van de wacht bij Buckingham Palace of zie de statige London Bridge open zwaaien om boten door te laten. Zoveel mogelijk van de stad zien? Dan is een boottocht over de Thames of een ritje in de hop-on-hop-off bus aan te raden.

Lekkernijen in Londen

Wist je dat Londen vele groene parken en heerlijke foodmarkten heeft? Tussen het sightseeing ontspannen is dan ook niet moeilijk tijdens een vakantie Engeland. Zoek in Hyde Park een terrasje aan Serpentine Lake op en geniet onder genot van een stuk pie van de eendjes die op het meer dobberen. ’s Avonds is Borough Market ‘the place to be’. Honderden kramen vol verse focaccia’s, bagels en sappen liggen voor je klaar. Zet vervolgens koers naar het gebied rondom Leicester Square voor een avond uit in een van de luxe bioscopen of sfeervolle theaters.

Bekijk alle vakanties Engeland (67)

Veelgestelde vragen Engeland

Voor een rondreis door Engeland is de beste reistijd april t/m oktober. Hoofdstad Londen is het hele jaar door te bezoeken.

De vliegduur naar Engeland bedraagt ongeveer 1 u. 10 min.

Hoofdstad Londen is de populairste bestemming in Engeland.

Op GoTUI.com kun je vooraf al je excursies in Londen boeken.

De best beoordeelde hotels in Engeland op TUI.nl zijn Town Hall & Apartments en het Park Plaza Westminster Bridge.