Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie Agde

Kom kamperen met de familie en boek een vakantie naar Agde. Deze stad ligt in de Zuid-Franse regio Languedoc & Roussillon, vlakbij de Middellandse Zee. Dagje strand? Ga dan eens naar Cap d'Agde met zijn fijne zandstranden, zoals het Plage du Môle. Of juist cultuur snuiven? Dan is het centrum van Agde met zijn monumenten een aanrader. Je wandelt er langs gebouwen in vulkanische zwarte steen, zoals de kathedraal aan het water.

Kamperen in Agde

Tijdens een vakantie in Agde is de hele familie welkom. Deze kleine stad vind je in Zuid-Frankrijk in de regio Languedoc & Roussillon. Glooiende heuvels, bossen, lange zandstranden en wijngaarden bepalen het panorama. Je komt hier om te genieten van de rust op het vakantiepark van TUI en de omgeving te ontdekken. Zo vermaken de kinderen zich wel in het zwembad en sla je zelf een boek open. 's Middags doe je boodschappen voor het diner, dat je gewoon zelf klaarmaakt. Om daarna met een glas Clairette du Languedoc-wijn neer te ploffen op de veranda van de stacaravan. Zo wordt deze familievakantie in Agde onvergetelijk.

Dagje uit in Agde

Het vakantiepark op de Mont Saint-Loup in Agde is het perfecte startpunt voor een dagje uit. Om wat cultuur te snuiven zit je goed in het centrum van Agde. Hier wandel je langs de 12e-eeuwse kathedraal en het stadshuis, die in de kenmerkende vulkanische zwarte steen zijn opgetrokken. Sla ook Quai Commandant Mages aan de Hérault-rivier niet over. Op de drijvende terrasjes is het goed toeven. Plan tijdens je vakantie in Agde ook eens een stranddag. Daarvoor rijd je in 15 minuten naar de badplaats Cap d'Agde. Verschillende zandstranden liggen hier in de Zuid-Franse zon op je te wachten. Plage du Môle is bijvoorbeeld een aanrader voor het hele gezin.

Bekijk alle vakanties Agde (1)