COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Sérignan

Vakantie Sérignan

  1. Vakantie
  2. Frankrijk
  3. Hérault
  4. Languedoc & Roussillon
  5. Sérignan

Het rustige maar prachtige strand is misschien wel de beste reden voor een vakantie Sérignan. De Franse stad heeft naast een fijn zandstrand een levendig centrum met knusse straatjes en terrasjes. Dans daarnaast mee op de muziek van straatmuzikanten in Montpellier of struin over een kleurrijke markt in Béziers. Laat je verrassen in het zonnige Zuiden met een vakantie Sérignan.

Vakantie Sérignan

Kilometers zandstrad in Sérignan

Alhoewel er vele redenen zijn waarom Sérignan een waardige bestemming is, zeggen de prachtige Franse zandstranden misschien al wel genoeg. Sérignan ligt in de Zuid-Franse streek Hérault en bestaat uit het sfeervolle dorpje en het prachtige 2km lange strand Sérignan-Plage. Naast dat het fijne zand een plezier is voor je voeten, is de rustige zee ook ideaal voor gezinnen. Geen wonder dat de camping van TUI op maar 600 meter ligt. In de avond is het strand heerlijk om uit te waaien, waarna je zo het dorp inloopt voor een heerlijke baguette met wijn, santé!

Het Franse leven rondom Sérignan

Niet alleen in de avond proef je de Franse cuisine, na een croissant in de ochtend ben je klaar om de omgeving te verkennen. Op slechts twintig minuten rijden met de auto beleef je de Franse sfeer in Béziers. Die sfeer komt tot uiting op één van de kleurrijke marktjes waar je diverse lokale producten kunt kopen. Beklim tevens de Basilique St-Nazaire waar een wijds uitzicht over de indrukwekkende stad op je wacht. Bezoek je liever een grote stad? Montpellier bruist van de terrassen en deuntjes van straatmuzikanten. Waan je in de middeleeuwen met de verdedigingstorens Tour des Pins of struin rond in de oudste botanische tuin van Frankrijk: Jardin des plantes.