COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Vias Plage

Vakantie Vias Plage

  1. Vakantie
  2. Frankrijk
  3. Hérault
  4. Languedoc & Roussillon
  5. Vias Plage

Vlij als God in Frankrijk neer in Vias Plage. Een dorpje aan de kust van de streek Languedoc-Roussillon. Ontdek de prachtige streek per fiets op de fraai aangelegde fietsroutes. Of ga op ontdekking in de wijnhoofdstad Beziers met zijn Cathedrale St. Nazaire en proef de heerlijke wijnen uit de streek op het gezellige Place de la Revolution. Maar ook het bijkomen op een zonovergoten zandstrand onder de Franse zon behoort tot de mogelijkheden.

Strandvakantie in Vias Plage

Leef als God in Zuid-Frankrijk tijdens een vakantie in Vias Plage direct aan de kust van de streek Lanquedoc en Roussillon, vlakbij de steden Sète, Bezier en Montpellier. Hier beleef je een op-en-top gezinsvakantie, aan de Middellandse Zee met meer dan voldoende vertier in de omgeving voor jong en oud. In een omgeving vol wijngaarden schittert Vias Plage met zijn 5 kilometer aan knusse stranden die worden omgeven door rotspartijen. De zee loopt geleidelijk af wat het ideaal maakt voor jong en oud. Na een heerlijke stranddag wandel je binnen enkele minuten terug naar de luxe camping van TUI. Op de veranda van de ruime stacaravan is het fijn genieten van een Frans wijntje, terwijl de kinderen nog één keer van de glijbaan gaan in het zwembad. Of drink je liever een wijntje op de gezellige boulevard van Vias Plage? De keuze is hier reuze. De boulevard is eigenlijk een lange rechte weg met barretjes restaurants en terrasje in overvloed.

Ontdek cultuur en natuur in Vias Plage

In Vias, net achter het strand, strekt zich het natuurreservaat van Roque-Haute uit. Stap op de fiets tijdens deze vakantie in Vias Plage en ontdek zo alle flora en fauna van de Languedoc. De maar liefst 90 kilometer aan fietspaden leiden je langs het honderden jaren oude Canal du Midi en de mobiele passage over de Libron rivier. Per fiets doorkruis je heel gemakkelijk de omgeving in het hart van het wijngebied. De fietspaden zijn redelijk vlak en geschikt voor ieder niveau, dus een ideaal uitstapje voor het hele gezin. Wissel je de vakantiedagen vol natuur graag of met een portie cultuur? Neem dan de auto naar de mooie oude stad Beziers, de wijnhoofdstad van de Languedoc. Bekijk de negen sluizen en de Cathedrale St. Nazaire. Vergeet niet de heerlijke Languedocwijnen te proeven op het Place de la Revolution, een gezellig plein vol terrasjes vlakbij de Cathedrale St. Nazaire.

Bekijk alle vakanties Vias Plage (1)