COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Aigues Mortes

Vakantie Aigues Mortes

  1. Vakantie
  2. Frankrijk
  3. Gard
  4. Languedoc & Roussillon
  5. Aigues Mortes

Tijdens een vakantie Aigues Mortes wandel je niet alleen een middeleeuwse decor van stenen bastions tegemoet, maar ontdek je ook de schilderachtige landschappen van de Camargue. Aigues Mortes ligt in het zuiden van Frankrijk en wordt omringd door zoutpannen met vele flamingo's. Om ook het strand van Le Grau-du-Roi aan de Middellandse Zee niet te vergeten. De perfecte plek om uit te rusten onder de zon.

Vakantie Aigues Mortes

Ontdek de natuur van het Franse Aigues Mortes

In het zuiden van Frankrijk is Aigues Mortes de ideale plek voor een veelzijdige zonvakantie. Deze historische vestingstad wordt omringd door het moerasgebied van de Camargue. Om ook de gouden stranden aan de Middellandse Zee niet te vergeten. Natuurliefhebbers kunnen een fietstocht maken langs de roze gekleurde zoutpannen en flamingo's spotten. In de dichte bossen en lagunes van de Camargue kun je ook zomaar wilde paarden tegenkomen. Hier schiet je dan ook schilderachtige vakantiekiekjes. Bijkomen doe je tijdens een vakantie Aigues Mortes op het strand van Le Grau-du-Roi. Of in het zwembad bij het appartement van TUI.

Een bezoek aan middeleeuws Aigues Mortes

Cultuurliefhebbers kunnen tijdens een vakantie Aigues Mortes niet om het historische centrum heen. Dankzij de geplaveide straatjes en stenen bastions is het alsof je de middeleeuwen in stapt. In de ommuring van Aigues Mortes bevinden zich vele poorten die toegang verschaffen tot het oude centrum. Bezoek hier de Église Notre Dame des Sablons met zijn sprookjesachtige glas-in-lood ramen of zet koers naar het gezellige Place Saint-Louis om een terrasje te pakken. Ook de Tour de Constance is een bezoek waard. Niet alleen vanwege de indrukwekkende arcades, maar vooral omdat je op deze toren een onvergetelijk uitzicht hebt op de stadsmuren van Aigues Mortes.