Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Biarritz

Leg je wetsuit en je surfplank vast maar klaar, want tijdens een vakantie Biarritz zijn dit je vaste accessoires. De Zuid-Franse badplaats staat dan ook bekend als surfwalhalla. Professionals die eerst de hoge golven van de Atlantische Oceaan bedwingen, jou les geven en daarna een biertje met je doen; het is hier vaste prik. Geen zin om te surfen? Rijd dan naar Spaans Baskenland en geniet van de tapas San Sebastian.

Surfpret in Biarritz

Surf’s up! Tijdens een vakantie Biarritz begeef je je in dé surfstad van Frankrijk. De badplaats aan de Atlantische Oceaan staat dan ook bekend om zijn relaxte sfeer. Een biertje drinken in een van de sfeervolle cafés of speuren naar dat ene vintage kledingstuk doe je in Biarritz samen met de surf-community. Die is hier dan ook enorm groot. Professionals geven na het uitvoeren van de meest spectaculaire stunts les aan beginners, terwijl gevorderden zelf de hoge golven kunnen bedwingen. Voor een vakantie vol surfpret is Biarritz dan ook de place to be.

Smullen van Spaans Baskenland

Surfen is niet de enige vorm van waterpret tijdens een vakantie Biarritz. Helemaal niet bij TUI. Bij ons verblijf je namelijk in een luxe hotel aan het strand mét rooftop zwembad. Zie je jezelf al liggen met een goed boek in je handen, een glas wijn naast je en uitzicht op de surfers? Stap zeker ook eens je eigen, vertrouwde auto in voor een rit naar Spaans Baskenland. Al na een half uur rijden steek je de grens over en ben je bijna bij pintxos (tapas) walhalla San Sebastian. Onderweg passeer je de meest idyllische baaien. Zo hoort een vakantie te zijn.

Bekijk alle vakanties Biarritz (2)