Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Vakantie Bordeaux

Bordeaux ademt cultuur en historie. Bezoek tijdens een vakantie in Bordeaux de indrukwekkende kathedraal de Saint André of het Grand Théatre de Bordeaux. Ontdek de fijnste stranden aan de Atlantische Oceaan of bezoek eeuwenoude Franse wijnhuizen. Slenter door de pittoreske straatjes van het dorp Montignac en verwen je smaakpapillen met een heerlijke bouillabaisse en een goed glas wijn op een gezellig terras. Vive le France!

Vakantie Bordeaux

Beau Bordeaux!

Bordeaux, gelegen in het zuidwesten van Frankrijk aan de Atlantische Oceaan, staat bekend om zijn vele historische bezienswaardigheden. Zoals het eeuwenoude Grand Théatre de Bordeaux, waar je wordt meegenomen in het verhaal tijdens een prachtige opera. Of de kathedraal de Saint André, waar je je kunt laten meevoeren op de tonen van een live concert. Waan je al slenterend in het grotendeels autovrije historische centrum in een ver verleden. Sluit je ogen en hoor de “chevaux” bij wijze van nog door de straten galopperen.

Pittoresk Montignac

Ontsnap aan de drukte in Bordeaux en verken op je gemak de pittoreske straatjes van het oude centrum van Montignac, wat op slechts twee kilometer van het vakantiepark van TUI ligt. Hier vind je een keur van gezellige barretjes en uitstekende restaurants. Proef de versgebakken vis die de voorgaande nacht gevangen is of sla een zilte oester achterover. Prikkel de zintuigen met een typische Franse bouillabaisse en sluit de avond uiteraard af met een uitstekend glas Bordeaux. Voel je tijdens een vakantie Bordeaux als een god in Frankrijk.