Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Vakantiepark Bretagne

Bretagne is misschien wel de populairste regio in Frankrijk om vakantie te vieren. Kies voor een vakantiepark in Bretagne van TUI en het avontuur kan beginnen. Wat dacht je van een bezoek aan het vroegere piratennest St. Malo of het sprookjesachtige Mont-Saint-Michel. Aan de westkust wandel je over kustpaden langs steile kliffen. En ’s avonds smul je in de charmante havenstadjes van verse oesters of Bretonse crêpes.

Vakantiepark Bretagne
Vakantieparken Bretagne (5)

Piratennesten en verse oesters

In het westen van Frankrijk aan de Atlantische Oceaan vind je de veelzijdige regio Bretagne. Vanaf het vakantiepark in Bretagne van TUI maak je kennis met de Keltische cultuur. Ontdek oude kastelen en piratennesten zoals de ommuurde stad Saint Malo. In deze stad maakten vroeger zeerovers jacht op de schepen. En vanaf het vakantiepark in Cancale, loop je zo naar het strand of eet je verse oesters in de haven met uitzicht op de Mont-Saint-Michel. In de verte zie je de mysterieuze abdij al sprookjesachtig liggen. En na een dag vol cultuur, vermaken de kinderen zich nog uren in het aquapark terwijl je van rust en privacy geniet in je vakantiewoning. 

Ontdek de Bretonse natuur en charmante havens

Weet je nog dat Obelix altijd een grote steen op zijn drug draagt? Zodra je deze zogeheten menhirs in het landschap ziet opduiken weet je dat je in de buurt komt van het vakantiepark in Bretagne. Maar Bretagne staat ook bekend om de charmante havens en heerlijke stranden. Verblijf je in het vissersdorp St. Pol de Leon, dan mag een bezoek aan de karakteristieke haven van Roscoff niet ontbreken. Vaar vanaf hier vaar naar Île de Batz voor een wandeling langs de kust en door de botanische tuin vol kleurrijke bloemen. Houd je meer van hoge golfen en avontuurlijke kustpaden? Kies dan voor een vakantiepark in Bretagne aan de zonnige westkust. Het is hier een waar paradijs voor surfers en strandliefhebbers. En wanneer je van Pointe du Raz naar Pointe du Van wandelt, ontdek je de woeste kant met steile kliffen. Dat is pas puur natuur.

Vakantieparken Bretagne (5)