Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Vakantie Callian

Van uitgestrekte lavendelvelden tot glooiende groene heuvels: welkom in het zuidoosten van Frankrijk! Waar je tijdens een vakantie in Callian al vanuit het zwembad van het betoverende uitzicht kunt genieten. Het privézwembad zelfs, als je bij TUI een villa in Callian boekt. En ook in de nabije omgeving zijn de landschappen sprookjesachtig. Wat dacht je bijvoorbeeld van de gouden zandstranden aan de Middellandse Zee?

Luxe familievakantie in Callian

Hoog op een heuvel in het Zuid-Franse departement Var ligt het authentieke plaatsje Callian. Tijdens een vakantie in Callian hoef je het vakantiepark van TUI niet eens te verlaten, voor de meest betoverende uitzichten over het heuvelachtige landschap. Je kunt er gewoon vanuit een van de zwembaden van genieten. Of vanuit je privézwembad natuurlijk, als je een 4-kamervilla in Callain boekt. Voor acht personen. Ideaal voor een familievakantie in Frankrijk. Helemaal mooi: in de kitchenette van een appartement of villa van TUI maak je in een handomdraai de lekkerste ratatouille klaar. Wel zo voordelig. Maar eerst nog even een wandeling maken door het dorpje natuurlijk. Langs het 17e eeuwse kasteel en de vrolijk met bloemen bezaaide trappen en balkons.

Van gouden stranden tot lavendelvelden

Wie tijdens een vakantie in Callian de omgeving graag wat verder verkent, kan een dagtrip maken naar de Middellandse Zee. Begeef je tussen de celebrities op de gouden stranden van Cannes. Of spot luxe jachten in de haven van Saint-Raphaël. Maar je kunt natuurlijk ook een stedentrip naar Draguignan maken. Misschien niet de meest bekende plaats in Zuid-Frankrijk, maar dankzij de vele culturele bezienswaardigheden zeker de moeite waard. Vooral een bezoek aan de 17e eeuwse Tour d'Horloge kan niet ontbreken. Al is het alleen al om het uitzicht over de rode daken van de stad. En ook de autorit van ongeveer een half uur, door de kenmerkende paarse lavendelvelden van de Provence, is een echte aanrader tijdens een vakantie in Frankrijk.

Bekijk alle vakanties Callian (1)