NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Vakantie Hardelot

Dichtbij huis op vakantie, maar toch het gevoel krijgen dat je helemaal weg bent? Kom dan op vakantie naar Hardelot. Deze charmante badplaats ligt in het noorden van Frankrijk. Dankzij de kilometerslange zandstranden maak je hier de mooiste strandwandelingen en waai je lekker uit. Ook het bijzondere Boulogne-sur-Mer ligt vlakbij Hardelot. De bruisende Quai Gambetta en de historische monumenten zijn echt plaatjes om te zien.

Uitwaaien in Hardelot

Boek een vakantie naar Hardelot en kom uitwaaien aan de kust van Noord-Frankrijk. Deze sfeervolle en rustige badplaats ligt in het departement Nord Pas de Calais. De bossen en duinen van natuurpark Caps et Marais d'Opale omringen het dorp. Je overnacht er in een rustig gelegen hotel van TUI, op 5 minuten rijden van het lange strand van Hardelot Plage. Strandwandelingen, kitesurfen, zeilen, zonnebaden, zandkastelen bouwen, paardrijden, het kan allemaal op dit brede zandstrand. Heb je trek gekregen van de zilte zeelucht? Zoek dan in de Avenue de la Concorde en gezellige bistro voor een bord 'fruits de mer'.

Dagtrip naar Boulogne-sur-Mer

Tijdens de vakantie in Hardelot rijd je in een klein half uur naar Boulogne-sur-Mer. In deze badplaats kijk je je ogen uit, want de stad heeft verschillende gezichten. Rondom de Quai Gambetta, bij het water, is elke zondag een grote vismarkt. Dit is het bruisende hart van de stad. Dwaal achter de kade langs visrestaurants en winkels. Na 20 minuten lopen sta je ineens tussen de monumenten. Pauzeer hier voor een kop 'café' in de Rue de Lille. Loop daarna verder om de Notre Dame-basiliek met zijn koepelvormige toren te bewonderen. Tip: beklim gelijk de stadsmuur voor een geweldig uitzicht over het historische stadshart.

Bekijk alle vakanties Hardelot (2)