Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Lumbres

Uitrusten in de Franse zon én midden in het groen doe je tijdens een vakantie in Lumbres. Dit dorp ligt tussen bossen en velden in het Noord-Franse departement Nord Pas de Calais. Je hoeft dus slechts zo'n 4 uur in de auto te zitten deze vakantie. Eenmaal in Lumbres pak je direct de golflcubs uit om je swing te oefenen op de 18-holes golfbaan. Geen golfliefhebber? Pak dan een boek, neem plaats op het terras en geniet van de rust.

Vakantie Lumbres

Uitrusten én golfen in Lumbres

Tijdens een vakantie in Lumbres doe je alles op je gemak. Dit dorp vind je in het noorden van Frankrijk, in het departement Nord Pas de Calais. Via de groene velden en bossen van het regionale natuurpark Caps et Marais d'Opale rijd je het dorp binnen. Midden in Lumbres staat een kerk, met daaromheen een plein met enkele restaurants, cafés en winkels. Het hotel van TUI vind je buiten het dorp, tussen de bossen. Golfliefhebber? Oefen dan je swing op de 18-holes golfbaan. En als je geen golfer bent, dan maakt het uitzicht vol groen veel goed. Sla dat boek maar open, bestel een chardonnay en neem het ervan op het terras.

Dagje weg in Saint-Omer

Op 10 minuten rijden van Lumbres ligt Saint-Omer. Deze stad heeft historische monumenten in overvloed. Daarmee is het een leuke bestemming voor een dagje weg tijdens je vakantie in Lumbres. De Notre Dame van Saint-Omer is een goed startpunt. Het gotische gebouw is kenmerkend voor Noord-Frankrijk en ligt in het kanunnikenhof aan de rand van het centrum. Binnen bewonder je de vele versieringen, het immense orgel, glas-in-loodramen en schilderijen van Rubens en Lebrun. Vlak naast de kathedraal vind je enkele autovrije straten met brasseries, restaurants, cafés en winkels. Dit is dus dé plek voor een kop koffie met een 'gaufre' of voor een royaal diner in Franse stijl.