Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Hesdin-l'Abbé

Tijdens een vakantie in Hesdin-l'Abbé waan je je een Franse vorst. Je slaapt namelijk in een kasteel midden in de bossen. Het dorp Hesdin-l'Abbé ligt aan de Opaalkust in het departement Nord Pas De Calais, in het noorden van Frankrijk. Van hieruit maak je wandelingen in het woud van Boulogne, ga je zonnen op het Plage d'Écault en ontdek je de historische binnenstad van Boulogne-sur-Mer. Al dat moois ligt hier namelijk om de hoek.

Romantiek in Hesdin-l'Abbé

Een vakantie in Hesdin-l'Abbé brengt je naar de Opaalkust in Noord-Frankrijk. Het piepkleine dorp Hesdin-l'Abbé ligt in het departement Nord Pas De Calais, waar groene velden zich mijlenver uitstrekken en de zandstranden enorm zijn. Het genieten begint hier al zodra je aankomt bij het hotel van TUI. Dit is namelijk gevestigd in een romantisch kasteel met een fraai bosrijk park. In de omgeving maak je de mooiste wandelingen, bijvoorbeeld door het woud van Boulogne of dat van Hardelot. Beide bossen bereik je vanuit Hesdin-l'Abbé in minder dan een kwartier rijden met de auto.

Naar het strand en Boulogne-sur-Mer

Zin in strand tijdens je vakantie in Hesdin-l'Abbé? In 20 minuten rijd je al naar kilometerslange zandstranden. Plage d'Écault is bijvoorbeeld een mooi natuurstrand met een duinenlandschap erachter. Op warme dagen rol je hier je handdoek uit voor een relaxte siësta en op wat koelere stranddagen geniet je hier van een strandwandeling richting Hardelot-Plage. Daarnaast rijd je vanuit Hesdin-l'Abbé zó naar Boulogne-sur-Mer. Het oude centrum vind je hier in Ville Fortifiée, de ommuurde stad. Bewonder er de donjon uit de 12e eeuw en de 19e-eeuwse kathedraal, die wel wat lijkt op St. Paul's Cathedral in Londen.

Bekijk alle vakanties Hesdin-l'Abbé (1)