Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Hyères

Een prachtige ligging aan de Côte d'Azur, een groot aantal fraaie villa's en historische bezienswaardigheden in het oude stadscentrum en drie gouden eilanden voor de kust: een vakantie in Hyères is een combinatie van strand en cultuur! Ook zo nieuwsgierig naar dit prachtig stukje Frankrijk? Boek snel je vakantie naar Hyères bij TUI en ervaar la douce France!

Vakantie Hyères

Vakantie naar Hyères

Hyères was van vroeger uit een geliefd vakantieadres van vele rijken en beroemdheden. De prachtige villa's in het historische stadscentrum zijn vandaag de dag nog steeds te bewonderen. Verder vind je hier ook een aantal mooie historische gebouwen waaronder de Sint-Pauluskerk en de Tempelierstoren op het Massillonplein. Ook de ruïne van het Château des Aires is een leuke bezienswaardigheid om te bezoeken tijdens je vakantie in Hyères. Even uitrusten? Neem plaats op een van de vele terrassen in het centrum en geniet van het mediterrane klimaat. Vergeet zeker ook niet te proeven van de lokale specialiteit, Noix des îles: een heerlijke zoetigheid op basis van amandelen, sinaasappel en chocola.

Wie bij TUI een vakantie in Hyères boekt, kan kiezen uit twee verschillende hotels. Een hotel met een eigen meertje en vlak bij zee. Of een familiehotel midden op het schiereiland Giens met twee buitenzwembaden en een privéstrand voor de deur. Waar vier jij je vakantie aan de Côte d'Azur?

De gouden eilanden van Hyères

Hyères wordt omringd door fijne zandstranden en rotsige inhammen, maar de echte eyecatchers zijn de drie eilanden voor de kust: Porquerolles, Port Cros en Le Levant. De eilanden worden ook wel lles d’Or genoemd, ofwel de 'gouden eilanden'. Het bekendste en grootste eiland is Porquerolles. Dit eiland is een paradijs met mooie lange zandstranden en veel groen. Liefhebbers van een duikvakantie kunnen op Le Levant hun hart ophalen vanwege het kraakheldere water. Naast duiken zijn hier ook andere diverse watersportmogelijkheden. Het kleinste eiland Port Cros is een walhalla voor natuurliefhebbers die graag wandelen.