COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
L'Isle sur la Sorgue

Vakantie L'Isle sur la Sorgue

  1. Vakantie
  2. Frankrijk
  3. Provence
  4. L'Isle sur la Sorgue

In de Franse Provence zal de romantiek hoog tij vieren tijdens een vakantie L’Isle sur la Sorgue. Dat komt omdat dit vissersdorp dankzij de kanaaltjes, terrassen aan het water en de stenen bruggen erg sfeervol is. Het is niet voor niks dat L’Isle sur la Sorgue ook wel ‘Venetië van de Provence’ wordt genoemd. Kunstgalerijen en antiquairs maken het stadsbeeld compleet. Ook voor cultuurliefhebbers is er dus genoeg te zien.

Vakantie L'Isle sur la Sorgue
Bekijk alle vakanties L'Isle sur la Sorgue (1)

Op ontdekking in romantisch L’Isle sur la Sorgue

Een stuk minder druk dan het echte Venetië, maar minstens net zo romantisch is het Franse L’Isle sur la Sorgue. Dit ‘Venetië van de Provence’ is een vissersdorpje waar vele kanalen van de Sorgue rivier doorheen kronkelen. Trappen die afdalen naar de kades langs de rivier, stenen bruggetjes en kleurrijke bloemen versieren het centrum van L’Isle sur la Sorgue. Vooral ’s avonds als de terrassen aan het water sfeervol verlicht worden is het hier goed toeven. Zie je jezelf al zitten met een goed glas wijn terwijl je uitkijkt op het rustig kabbelende water? Tijdens een vakantie L’Isle sur la Sorgue ziet een gemiddelde avond er zo uit. Zwemmen kan bij het hotel of vakantiepark van TUI.

Een kunstzinnige dag in de Provence

Wist je dat L’Isle sur la Sorgue ook bekend staat om de kunst? In de stad zijn meer dan 300 antiquairs en kunstgalerijen te vinden. En iedere zondag vindt er een kunstmarkt plaats vol antieke spullen. Een souvenir vinden zal tijdens een vakantie L’Isle sur la Sorgue niet heel moeilijk zijn. Neem zeker ook een kijkje bij de Notre-Dame-des-Anges kerk waar de binnenkant wordt gezien als een van de mooiste barokinterieurs van de Provence. Het houtsnijwerk met het nodige bladgoud, de fresco’s en de engelenbeelden zijn dan ook indrukwekkend. Na het sightseeing kun je op het luxe vakantiepark van TUI bijkomen in de ruime woning of in de spa.

Bekijk alle vakanties L'Isle sur la Sorgue (1)