NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Vakantie St. Georges D'Oléron

Typisch Frans en toch nog onontdekt. Zo kun je een vakantie St. Georges D’Oleron het beste typeren. Het stadje met de middeleeuwse huizen, smalle straatjes en geplaveide pleintjes ligt op Île d’Oléron aan de westkust van Frankrijk. Haal verse broodjes bij de boulangerie om vervolgens via de zoutpannen naar Plage Gautrelle te fietsen. Het langgerekte zandstrand is dé plek voor een ontspannen dag onder de zon.

Vakantie St. Georges D'Oléron

Luieren onder de zon op Île d’Oléron

Een rustige zonvakantie in Frankrijk vier je in St. Georges D´Oleron. Het dorpje ligt op het onontdekte Île d’Oléron aan de westkust van Frankrijk. Via uitgestrekte zoutpannen wandel of fiets je binnen een paar minuten naar Plage Gautrelle waar lage duinen en goudkleurig zand je verwelkomen. En dat over een lengte van tientallen kilometers. Perfect voor een dagje strand tijdens de vakantie St. Georges D´Oleron. Besluit je de Atlantische Oceaan te bedwingen met een kajak? Dan kom je zomaar het stenen Fort Boyard, bekend van het gelijknamige tv-programma, tegen.

Van de Franse cultuur proeven

Een typisch Frans stadje kun je St. Georges D’Oleron wel noemen. Smalle straatjes die omringd worden door middeleeuwse huizen met kleurrijke luiken, geplaveide pleintjes met schaduwrijke bomen en terrassen en middeleeuwse kloosters, kerken en kasteeltjes; het stadsbeeld is prentenboek waardig. Om de boulangerie kun je tijdens de vakantie St. Georges D’Oleron natuurlijk niet heen. Haal ’s ochtends verse croissants en baguettes en geniet op de camping van TUI van deze typisch Franse heerlijkheden. Schenk ’s avonds een glas wijn in bij de bungalow en de vakantie is compleet.