Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Alpe d'Huez Grand Domaine

Vakantie Alpe d'Huez Grand Domaine

  1. Vakantie
  2. Frankrijk
  3. Alpe d'Huez Grand Domaine

Frankrijk is al jaren populair bij Nederlanders, zo ook het vakantiegebied Les Grandes Rousses. Want zowel in de zomer als in de winter kunt u hier aan uw kleur werken. De vele zonuren, de voortreffelijke Franse keuken, maar ook de sneeuwzekerheid trekken veel toeristen naar de Franse Alpen. Boek voor een sportvakantie of heerlijke ontspanning een vakantie naar Les Grandes Rousses.

Vakantie Alpe d'Huez Grand Domaine
Bekijk alle vakanties Alpe d'Huez Grand Domaine (6)

Werk aan uw kleur op een terras

Zowel in de zomer als in de winter is een vakantie in Les Grandes Rousses uitermate geschikt voor de fanatieke sporter. Cabineliften brengen u gemakkelijk en snel naar de toppen en gletsjers van dit massief in de Noordelijke Franse Alpen. Hier kunt u volop wandelen of fietsen en genieten van het mooie uitzicht. Maar u kunt natuurlijk ook gewoon ontspannen met een boek op het terras van een van de talrijke bergrestaurantjes zitten en een kleur opdoen in de zon. In Alpe d’Huez bijvoorbeeld dat ook wel ‘het eiland in de zon’ wordt genoemd, omdat het meer dan 300 dagen zon heeft per jaar. Degene die zich liever in het water ophoudt, kan zich uitleven tijdens een canyoning tocht of rustig peddelend de rivier de Romanche verkennen per kano. Voor ultieme ontspanning kunt naar het wellness centre in Oz-en-Oisans, waar u in alle rust kunt genieten van een heerlijke massage in de hamam of sauna.

Zonnige pistes aan de zijde van de Pic Blanc

Les Grandes Rousses is een enorm sneeuwzeker skigebied, doordat de gletsjer Pic Blanc op grote hoogte ligt. Doordat bijna alle pistes in het skigebied aan de zuidelijke kant van de bergen liggen, schijnt de zon ook nagenoeg het hele jaar. Lekker een kleurtje opdoen tijdens uw afdaling! Dit skigebied met 236 kilometer pistes heeft 58 kilometer aan blauwe/groene pistes, 119 kilometer aan rode pistes, maar staat vooral bekend om het grote aantal zwarte pistes voor gevorderden. De langste zwarte piste van de wereld, ‘La Sarenne’ van 16 kilometer lang, is ook in dit skigebied te vinden. Les Grandes Rousses beschikt verder ook over een snowpark en een speciaal langlaufcircuit. En diverse wandelpaden, waar u met de wandelaarspas ook toegang heeft tot enkele liften, zodat niet-skiërs tussen de middag toch met hun familie of vrienden kunnen afspreken om gezellig samen te lunchen.

Frisse berglucht in de Franse zon

Heeft u zin in een zonnige vakantie in de bergen niet ver van Nederland? TUI heeft een mooi complex met diverse appartementen of een chalet voor maximaal 16 personen in Alpe d’Huez voor u geselecteerd. Boek een vakantie naar Les Grandes Rousses en geniet van de besneeuwde bergtoppen of van de zonnige alpenweiden, terwijl u door het landschap rijdt. ‘Bon voyage’!

Bekijk alle vakanties Alpe d'Huez Grand Domaine (6)