Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Alpe d'Huez Grand Domaine

Fietsliefhebbers opgelet! Kies voor een vakantie Alpe d’Huez Grand Domaine en treed in de voetsporen van de wielrenners van de Tour de France. Tijdens het beklimmen van de berg in de Franse Alpen overwin je 21 haarspeldbochten en steile stukken van wel 11%. Bijkomen kan daarna in het sfeervolle appartement van TUI of aan het kleurrijke Lac de Chambon waar de zon wel 300 dagen per jaar schijnt.

Vakantie Alpe d'Huez Grand Domaine
Bekijk alle vakanties Alpe d'Huez Grand Domaine (3)

Populaire bestemmingen

De Alpe d’Huez op fietsen

Zet de fiets alvast maar op de auto, want die zul je nodig hebben tijdens een vakantie Alpe d’Huez Grand Domaine. Voor sportievelingen en wielerfans behoeft deze berg in de Franse Alpen geen uitleg. Voor de leken onder ons: De reus wordt zo’n beetje om de twee jaar opgenomen in het parcours van de Tour de France. Je treed hier dan ook in de fietssporen van bekende wielrenners als Tom Dumoulin en Steven Kruijswijk. Wat de Alpe d’Huez zo magisch maakt? De 21 haarspeldbochten én de steile stukken van wel 11%. Dat wordt genieten. En afzien.

Een zonnige dag aan Lac de Chambon

Ook zonder fiets is er genoeg te doen tijdens een vakantie Alpe d’Huez Grand Domaine. Bij TUI verblijf je aan de voet van de berg in een sfeervol appartement dat ook aan de rand van het Nationale Park Les Écrins staat. Hike langs woeste rivieren waar kajakkers de stroomversnellingen bedwingen of geniet van het uitzicht op de groene bergen. Toe aan ontspanning? Zet dan koers naar Lac de Chambon en plons het groen/blauw gekleurde water in. Opdrogen gaat daarna wel lukken. De Alpe d’Huez kan rekenen op meer dan 300 dagen zon per jaar en wordt daarom ook wel ‘het eiland in de zon’ genoemd. Vergeet de zonnebrand niet!

Pret in het Fort de Bastille

Een cultureel uitstapje is zo gemaakt tijdens de vakantie Alpe d’Huez Grand Domaine. De historische stad Grenoble ligt namelijk op een uur rijden. Ruil hier de auto in voor de Bastille kabelbaan en laat je naar het gelijknamige fort brengen. Ondertussen is het uitzicht over Grenoble indrukwekkend. En met helder weer zie je zelfs de eeuwig besneeuwde Mont Blanc liggen. Eenmaal bij het middeleeuwse Fort de Bastille kun je het bouwwerk bewonderen via een ropecourse. Al is de speleobox, een donker labyrint aan gangen, obstakels en laserstralen, ook erg leuk. Met een glijbaan verlaat je het fort weer. Wedden dat de kids dit fort nooit meer vergeten!

Bekijk alle vakanties Alpe d'Huez Grand Domaine (3)