Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis
Espace San Bernardo

Wintersport Espace San Bernardo

Inclusief 6-daagse skipas
  1. Wintersport
  2. Frankrijk
  3. Espace San Bernardo

Tijdens een wintersport Espace San Bernardo steek je zomaar de grens tussen Frankrijk en Italië over. Dit zonnige skigebied verbindt de twee landen namelijk met elkaar. Bij TUI verblijf je in Espace San Bernardo in het Franse dorpje La Rosière en ligt er 160 kilometer aan pistes voor je klaar. Ski naar het Italiaanse dorpje La Thuile en smul hier van een verse pasta. Bijkomen doe je in de wellness bij het luxe appartement.

Wintersport Espace San Bernardo
  • Ruim 160 kilometer aan pistes
Bekijk alle Wintersport vakanties Espace San Bernardo (3)

Populaire bestemmingen

La Rosière(3) La Rosière

Skiën in Frankrijk en Italië

Al skiënd de grens oversteken? Tijdens een wintersport Espace San Bernardo kan het. Dit skigebied ligt niet alleen in Frankrijk, maar ook in Italië. Met TUI verblijf je in het Franse dorpje La Rosière en ski je zo naar het Italiaanse dorp La Thuile. Tussen de dorpen in ligt een besneeuwd berglandschap met 160 kilometer aan pistes. Vooral de 11 kilometer lange afdaling van La Bervédère naar La Thuile is erg populair onder ervaren skiërs. Beginners doen er goed aan bij de ESF skischool aan te kloppen. Wist je trouwens dat Espace San Bernardo vanwege de zuidelijke ligging erg zonnig is? Vergeet de zonnebrand dus niet in te pakken.

Een sfeervolle avond

Een groot voordeel van de ligging in zowel Frankrijk als Italië is de keuken. Tijdens een wintersport Espace San Bernardo smul je met de lunch van een typische Franse croque monsieur en wordt er ’s avonds penne carbonara voor je opgediend. Bijkomen doe je vervolgens in het luxe appartement in La Rosière. In het wellnesscomplex en het binnenbad komen de spieren helemaal tot rust. Ben je nog niet moe? Zoek in het centrum van La Rosière dan een knus restaurant op en geniet bij een knisperend haardvuur van een goed glas wijn. Apres-ski vind je hier niet, dus rustzoekers zitten goed.

Bekijk alle Wintersport vakanties Espace San Bernardo (3)