Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie Puget sur Argens

In het zuiden van Frankrijk is een vakantie Puget sur Argens een groot avontuur. Dat komt omdat dit pittoreske stadje tussen de heuvels van de Côte d'Azur ligt. Met de auto kun je de schilderachtige kustlijn met de azuurblauwe baaien en mondaine badplaatsen verkennen. In Puget sur Argens zelf draait het vooral om de middeleeuwse (wijn) huizen en het uitzicht op de Pyreneeën. Bijkomen doe je op de luxe camping met zwembad.

Vakantie Puget sur Argens

Zonvakantie in pittoresk Puget sur Argens

Midden tussen de groene heuvels van de Côte d'Azur beleef je in Puget sur Argens een zonnige vakantie in Franse sfeer. Het stadje dankt zijn schilderachtige gezicht vooral aan de smalle straten en middeleeuwse (wijn)huizen. Maar ook het uitzicht op de bergtoppen van de Pyreneeën is onvergetelijk. Vooral ’s avonds is het goed toeven in het centrum van Puget sur Argens. Met de straatverlichting aan en een goed glas wijn op het terras beleef je een romantische avond. Overdag breng je de vakantie Puget sur Argens door op de luxe 5 sterren camping van TUI. Smul op het terras van de stacaravan van stokbrood en Franse kaasjes of neem een frisse duik in het zwembad.

Rijden langs de mondaine Côte d'Azur

Bij de Côte d'Azur denk je vast al snel aan idyllische baaien met azuurblauw water. Om ook de mondaine badplaatsen niet te vergeten. Tijdens een vakantie Puget sur Argens kun je beide verkennen met eigen auto. St. Tropez bereik je binnen een uur en Cannes zelfs al met een half uur. Beide steden hebben een jachthaven waar imposante boten van de rich & famous voor anker liggen. Al liggen deze luxe jachten ook vaak voor de rotsachtige kust van de Côte d'Azur te dobberen. Een autorit langs de kust is een aanrader. Niet alleen vanwege het uitzicht op het blauwe water van de Middellandse Zee, maar ook omdat je altijd kunt stoppen bij een baai om van de zon te genieten.