Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie Vendres Plage

Een rustige strandvakantie aan de Middellandse Zee op een luxe camping omringd door natuur. Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Ga met TUI op vakantie naar Vendres Plage en ervaar zelf dat een zonvakantie in Frankrijk ook in het teken kan staan van rust. Terwijl de kinderen het grote waterpark met glijbanen en een fontein ontdekken, kom je lekker bij in de rust van de 4 sterren camping, natuurlijk met een goed glas wijn. Je bent ten slotte op vakantie in Frankrijk!

Vendres Plage: strandvakantie vol natuur

Pal aan de Middellandse Zee in de bekende streek Languedoc-Roussillon ligt de kleine badplaats Vendres Plage. Een vrij onbekend dorp maar een absoluut pareltje aan de Franse zuidkust. Verblijf met TUI op een luxe 4 sterren camping waarbij je zo vanaf de tent met je voeten in de Middellandse Zee staat. Leg de handdoek neer op het ruime zandstrand bij de camping en geniet van het prachtige uitzicht op de kustlijn. Kies je voor een frisse duik in het heldere zeewater of bedwing je de Middellandse Zee met een waterfiets of kano? Liefhebbers van natuur komen niets te kort, want tegenover de camping ligt een natuurpark met hoge bomen en volop meertjes en waterstroompjes. Hier vind je welkome verkoeling tijdens een warme dag aan de Franse kust. Heb je al bijzondere vlinders en vogels gespot? Tijdens een vakantie in Zuid-Frankrijk is culinair genieten ook erg belangrijk. Je kunt zelf koken op de camping of lekker smullen van de Franse keuken. Tip: wandel naar de jachthaven vlakbij het luxe vakantiepark en geniet van bouillabaisse of een smakelijke forel. Bon appétit!

Zwemmen, spelen en springen in Zuid-Frankrijk

Een vakantie in Vendres Plage is een ware aanrader voor een familievakantie met de kinderen. Wat zullen ze genieten van het grote waterpark van de camping met glijbanen, waterstromen en zelfs een echte fontein. In de speciale club L’lle aux Pirates worden voor de jongste vakantiegangers volop activiteiten als waterspelletjes, voetbaltoernooien en speurtochten georganiseerd. Zijn ze hun energie dan nog niet kwijt? Bezoek dan het pretpart Air2Jeux op slechts een kwartier rijden van de 4 sterren camping in Vendres Plage. De kinderen kunnen hier volop springen op allerlei leuke luchtkussens en trampolines. Een echte Franse glace na afloop maakt voor hen van de vakantie in Vendres Plage een trip om nooit te vergeten…

Bekijk alle vakanties Vendres Plage (1)