Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie Longeville-Sur-Mer

Fotogeniek kun je Longeville-Sur-Mer wel noemen. En dat heeft de Franse badplaats vooral te danken aan het natuurgebied van Marais Poitevin, dat ook wel het ‘groene Venetië’ wordt genoemd. Tijdens een vakantie Longeville-sur-Mer is kanoën over de waterwegen in dit moerasgebied een aanrader. Al kun je ook goed surfen bij Plage des Conches. Bijkomen doe je op de luxe camping van TUI met de barbecue aan.

Vakantie Longeville-Sur-Mer
Bekijk alle vakanties Longeville-Sur-Mer (1)

Kanoën door het groene Venetië

Brede zandstranden, schaduwrijke bossen en groene moeraslanden vormen samen het landschap rondom Longeville-Sur-Mer. De badplaats in het westen van Frankrijk is dan ook een ideale bestemming voor actievelingen. Vooral kanovaren over de waterwegen van natuurgebied Marais Poitevin is een aanrader tijdens de vakantie Longeville-Sur-Mer. Het moerasgebied wordt dankzij de vele kanalen en ondergelopen weilanden ook wel ‘La Venise Verte’ genoemd. In dit ‘groene Venetië’ zijn genoeg fotogenieke plekjes te vinden. Bijkomen doe je daarna op de luxe camping van TUI. Dankzij het aquapark met verschillende glijbanen is er ook hier genoeg vertier te vinden.

Surfen in Longeville-sur-Mer

Over waterpret gesproken; tijdens een vakantie Longeville-Sur-Mer kun je goed surfen bij het zandstrand ‘Plage des Conches’. En terwijl jij de golven van de Atlantische Oceaan onveilig maakt houden de strandwachten een oogje in het zeil. Wel zo fijn als de kids in het water zijn en jij ligt te zonnen op het brede strand. De dag afsluiten doe je in het centrum van Longeville-Sur-Mer. Rondom de middeleeuwse Notre Dame de l’ Assumption zijn vele terrassen en restaurants te vinden waar het goed toeven is met een glas wijn en een quiche lorraine. Al kun je natuurlijk ook boodschappen doen voor de barbecue van vanavond.

Bekijk alle vakanties Longeville-Sur-Mer (1)