Hola Canarische Eilanden! Bij vertrek 31/10 - 1/11: incl. sneltest op Schiphol

Vakantie Chateau d'Olonne

Uitwaaien aan de Franse kust? Boek dan een vakantie naar Château d'Olonne. Dit badplaatsje ligt in West-Frankrijk, in de Vendée. Hier voel je je vrij. Wandel naar het zandstrand van Tanchet of bewonder het natuurspektakel van de Puits d'Enfer. Met de wind in je haren fiets je over de Vélodyssee. Dit fietspad leidt je langs de rotsachtige Atlantische kust naar het buurdorp Les Sables d'Olonne. De tocht is een echte aanrader.

Vakantie Chateau d'Olonne
Bekijk alle vakanties Chateau d'Olonne (2)

Château d'Olonne biedt ultieme vrijheid

Tijdens een vakantie in Château d'Olonne is het fijn uitwaaien aan de Atlantische kust. Dit badplaatsje vind je in het westen van Frankrijk, schuin onder de stad Nantes in het departement Vendée. Naast een fraai zandstrand biedt het gemoedelijke Château d'Olonne ook een indrukwekkende rotskust en meer dan 2000 uur zon per jaar. Je ervaart hier de ultieme vakantievrijheid. Want je verblijft met TUI bijvoorbeeld op een luxe vakantiepark met grote villa's. Wandel van hier naar het strand van Tanchet voor de dagelijkse portie zon. Op het zand vind je met gemak een plekje voor je badlaken. De kinderen bouwen de hele dag zandkastelen, daar heb je dus ook geen omkijken naar.

Fietsen en flaneren in Château d'Olonne

Château d'Olonne en Les Sables d'Olonne zijn aan elkaar vastgegroeid. Dat betekent dat je het centrum van deze bekende badplaats snel bereikt tijdens een vakantie in Château d'Olonne. Het fietspad van de Vélodyssee ligt gelukkig direct voor de deur van het appartement. Peddel je noordwaarts, dan kom je uit in Les Sables d'Olonne. Onderweg geniet je van het uitzicht op de rotsachtige Atlantische kust. Werp ook een blik op de Puits d'Enfer, een diepe kloof waar het zeewater bij hoog water doorheen stroomt. Het centrum van de badplaats bereik je na een kwartiertje fietsen. Flaneer er zeker over de pier en bewonder de langsvarende zeilboten op de Atlantische Oceaan.

Bekijk alle vakanties Chateau d'Olonne (2)