Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Camping Vendres Plage

In Zuid-Frankrijk is een camping in Vendres Plage de ideale uitvalsbasis voor een rustige zonvakantie. Deze badplaats aan de Middellandse Zee is vrij van massatoerisme en daardoor is er op het witte zandstrand altijd wel een plekje te vinden. Vergeet ook de wandelschoenen niet. Zo kun je op ontdekking in het Regionaal Natuurpark La Narbonnaise en Méditerranée. Vooral het schilderachtige ‘oog’ is een bezoek waard.

Een rustige kampeervakantie in Vendres Plage

Ben je op zoek naar een zonnige plek in Zuid-Frankrijk waar het nog lekker rustig is? Waar je kampeert in een groene omgeving, maar waar het strand op loopafstand ligt? Dan is een camping Vendres Plage de ideale plek. Vendres Plage is een kleine badplaats aan de Middellandse Zee. Het dorp ligt niet ver van de Spaanse grens en aan de rand van het Regionaal Natuurpark La Narbonnaise en Méditerranée. Voor natuurliefhebbers een perfecte plek om te kamperen in Frankrijk. Wie wil genieten van de zon kan terecht op het witte zandstrand van Vendres Plage. Maar ook bij het zwembad met glijbanen op de camping van TUI is het goed toeven.

Wandelen naar ‘het oog’ in Natuurpark La Narbonnaise

Vergeet tijdens de kampeervakantie op de camping in Vendres Plage niet om de wandelschoenen mee te nemen. Na een ontbijt met vers gebakken croissantjes is het tijd om het Natuurpark La Narbonnaise en Méditerranée te ontdekken. Zo vind je op een half uur rijden van de 4 sterrencamping van TUI de Gouffre de l’Oeil-Doux. Dit natuurlijke ‘oog’ ligt verscholen tussen kalkstenen rotsen en naaldbossen en is gevuld met turquoise gekleurd water. Bij deze schat van Moeder Natuur schiet je niet alleen schilderachtige vakantiekiekjes, maar kun je ook een frisse duik nemen na het wandelen. Echt bijkomen doe je ’s avonds op de camping met de barbecue aan.

Bekijk alle campings Vendres Plage (1)