Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Skala

Geniet van een vakantie Skala en geniet van het natuurschoon op Kefalonia. Skala is een van de meest populaire badplaatsen op dit Griekse eiland. Turquoise gekleurde baaien, witte stranden waar Caretta Caretta schildpadden hun eitjes leggen en onontdekte dennenbossen omringen je in het luxe adults only hotel. En dan vergeten we de pastelkleurige huizen en de gezellige taverna’s nog. Genieten!

Vakantie Skala
  • Lange gouden zandstranden
  • Caretta Caretta schildpadden spotten
  • Zonnen op het zandstrand van Skala
  • Designhotel aan zee
  • Vliegen met TUI fly
Bekijk alle vakanties Skala (1)

De schoonheid van Kefalonia

Een van de mooiste Griekse eilanden ligt aan je voeten tijdens een vakantie Skala. Deze gezellige badplaats ligt op Kefalonia en wordt omringd door turquoise gekleurde baaien en geurige dennenbossen. Om over de zandstranden waar Caretta Caretta schildpadden hun eitjes leggen nog maar te zwijgen. Voor natuurliefhebbers is het een ideale vakantiebestemming. En voor mensen die houden van luxe ook. Je verblijft namelijk in een 5 sterren adults only hotel met zeezicht. Het TUI BLUE designhotel is gebouwd met de serene natuur als inspiratiebron. Dat wordt genieten.

Kleurrijk & gezellig Skala

Vergeet tijdens de vakantie Skala niet om de camera goed op te laden. Het stadje is opgebouwd tegen een heuvel en bestaat uit pastelkleurige huizen en smalle straatjes. Vooral tijdens een boottocht over de Ionische Zee schiet je schilderachtige kiekjes die niet zouden misstaan in een prentenboek. Al kun je ’s avonds ook heerlijk flaneren door Skala. De vele taverna’s zorgen er voor dat je altijd even kunt uitrusten met een glaasje ouzo en een bord vol Griekse mezzes. Nog niet moe? Skala heeft een gezellig nachtleven met hippe bars waar de wijntjes niet te versmaden zijn.

Mysterieuze bezienswaardigheden

Trek na het ontbijt met Griekse yoghurt de wandelschoenen aan, want tijdens een vakantie Skala is er in de directe omgeving heel wat moois te zien. Cultuurliefhebbers kunnen niet om de Romeinse Villa met mozaïekvloeren en de ruïnes van de Apollo Tempel heen. Voor natuurliefhebbers is het Melissanimeer een must-visit. Het meer ligt in een grot met ‘oculus’ en kleurt onder invloed van de zon in allerlei tinten blauw. Met een roeibootje kun je het meer bewonderen en je ondertussen vergapen aan de steile wanden van de grot. Dat het water van turquoise tot azuurblauw en van kraakhelder tot mystiek donker kleurt maakt de ervaring onvergetelijk.

Bekijk alle vakanties Skala (1)