VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen
Seminyak

Vakantie Seminyak

  1. Vakantie
  2. Indonesië
  3. Bali
  4. Seminyak

Boek een vakantie naar Seminyak en vlieg zon tegemoet. Deze badplaats op het Indonesische eiland Bali staat bekend om de gemoedelijke sfeer, hippe restaurants en trendy uitgaansleven. Je vindt op de stranden als Legian Beach tal van beachclubs waar je de hele dag heerlijk van je cocktail kunt nippen. Ga voor een luxe hotel met privézwembad of huur een villa voor wat meer privacy tijdens je vakantie in Seminyak.

 

Vakantie Seminyak
  • Voordeeltarief met Garuda & Emirates
  • Gehele jaar dagelijks vertrek
  • Flexibele reisduurmogelijkheden
  • Met extra hoge kinderkorting
Bekijk alle vakanties Seminyak (2)

Seminyak: hip & trendy op Bali

Seminyak, een bruisende badplaats op het Indonesische eiland Bali, staat bekend om de gemoedelijke sfeer, hippe restaurants en het trendy uitgaansleven. Je vindt op stranden als Legian Beach tal van beachclubs waar je de hele dag heerlijk van je cocktail kunt nippen. Overdag ziet het strand eruit als alle andere stranden in de omgeving, maar vanaf een uurtje of vier verandert dit. Zitzakken worden tevoorschijn getoverd en lokale artiesten pingelen op hun gitaren. Blijf hier tijdens een vakantie in Seminyak zitten om van de zonsondergang te genieten. Nergens anders kleurt de zon de hemel zo fraai rood als op Bali. Door deze kleurenexplosie is 's avonds nog goed te zien hoe prachtig de Petitenget zeetempel met zijn oranje gloed prachtig wordt verlicht.

Shoppen in Seminyak

Hoewel Seminyak de ideale bestemming is voor een strandvakantie op Bali, kun je er ook fantastisch shoppen. Het centrum van deze badplaats wordt namelijk gesierd door een aantal hippe en moderne modewinkels. Van Jl. Raya Seminyak tot Jl. Legian heb je 2,5 kilometer shop plezier. Ook vind je op elke hoek van de straat wel een sfeervolle boetiekje, waar je terecht kunt voor handgemaakte tassen, sieraden, rieten manden en traditionele sarongs. Als echte winkelliefhebbers ben je tijdens een vakantie in Seminyak aan het juiste adres bij de marktjes rond Seminyak Square. 

Op elke straathoek een spa

Door het luxe imago van Seminyak zit je hier ook goed voor je ontspanning. Je vindt op elke straathoek wel een spa of wellness. Ook veel hotels van TUI, die hier vaak bekroond zijn met 4 sterren, beschikken over een uitgebreid wellness center. Geniet lekker van een massage of stap in het bubbelbad. Je kunt ook kiezen voor een luxe hotel met privézwembad of huur een villa voor wat meer privacy tijdens je vakantie in Seminyak.

Bekijk alle vakanties Seminyak (2)