Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Last Minute Phuket

Wissel het Nederlandse polderlandschap in voor tropische stranden vol palmbomen en boek een Last Minute Phuket. Dit populaire eiland ligt in het zuiden van Thailand en biedt witte zandstranden, heuvelachtige jungle en paradijselijke duikspots. Uitrusten doe je hier op het strand van Kamala Beach, waarna je de levendige avondmarkt in Phuket Old Town bezoekt. Heb je daarna nog energie? Duik dan het beroemde nachtleven van Phuket in.

Last Minute Phuket
  • Vele watersportmogelijkheden
  • Mooie baaien en stranden
  • Huurauto eenvoudig bij te boeken

Traditie en comfort in Phuket

Met een Last Minute Phuket vlieg je naar een van de populairste eilanden in Thailand. Hier liggen tal van witte zandstranden op je te wachten, ontdek je in Patong Beach een nachtleven dat zijn gelijke niet kent en ga je op avontuur in de jungle. Het heuvelachtige Phuket ligt in het zuiden van Thailand en biedt een boeiende mix van Thaise traditie en moderne gemakken. Dat merk je het beste in het hotel van TUI, in de rustige badplaats Kamala Beach bijvoorbeeld. Duik er in een van de 4 zwembaden, lees een boek uit de huisbieb op het zonneterras of rol je handdoek uit op het strand van Kamala. Zo doe je zeker hernieuwde energie op...

Excursies in Phuket

Naast hemelse stranden vind je op Phuket ook tal van boeiende uitjes. Zo bezoek je op zondagavond de bruisende markt op Thalang Road in Phuket Old Town. Je slentert er langs geurende eetstalletjes met Thaise lekkernijen en kraampjes vol Boeddhabeelden. Zoek je juist een diervriendelijk uitje? Ga dan eens langs bij het reservaat Phuket Elephant Sanctuary. Hier vangt men Aziatische olifanten op en bereidt ze voor op een terugkeer naar de jungle. Daarnaast is een Last Minute Phuket geknipt voor duik- en snorkelliefhebbers. Vanuit Bang Tao Beach ga je bijvoorbeeld op duikexcursie naar de Similan eilanden. Dit is een van de mooiste duikspots ter wereld, waar onder andere walvishaaien rondzwemmen.