Droomzomer nu met 100,- korting! - De unieke combinatie van sport kijken en vakantie

Vakantie Legian

Aan een van de mooiste stranden van het Indonesische eiland Bali genieten van een rustige zonvakantie? Dan is een vakantie in Legian het perfecte antwoord. Legian is een rustige badplaats net buiten het bruisende Kuta aan Padma Beach. Dit strand kent wit zand, wuivende palmbomen en een weergaloze zonsondergang. Verblijf in het 4 sterren hotel van TUI in een Balinese bungalow en geniet van de tropische omgeving.

Tropische zonvakantie in Legian

In alle rust genieten van een tropische strandvakantie op Bali? Dan zit je goed tijdens een vakantie in Legian. Deze kleine badplaats ligt aan Padma Beach, dat vanwege de weergaloze zonsondergang, gezien wordt als een van de mooiste stranden op Bali. Het witte zand, de wuivende palmbomen en het diepblauwe water van de Indische Oceaan maken het vakantieplaatje helemaal compleet. Op het strand zijn verschillende 'warungs' en foodstands te vinden waar je traditionele maaltijden zoals 'kunt proeven.’

Wie bij TUI een vakantie in Legian boekt verblijft in een luxe 4 sterren hotel direct aan het strand. Overnacht in een Balinese bungalow tussen de palmbomen en geniet 's avonds van de indrukwekkende zonsondergang.

Struinen door bruisend Kuta

Legian ligt net naast de bruisende badplaats Kuta dat bekend staat om zijn vele bars, restaurants en winkels. Rustzoekers kunnen hun hart ophalen in Legian, maar wie de drukte wil opzoeken is ook zo in Kuta. Tijdens een vakantie in Legian verblijf je met TUI in een 4 sterren hotel dat een gratis shuttle naar Kuta biedt. Breng eens een bezoek aan de Kuta Kunstmarkt waar de kraampjes met sarongs, houtsnijwerk en sieraden een kleurrijk plaatje opleveren. De ideale plek om souvenirs te shoppen. In de avonduren kun je een van de vele bars in Kuta in duiken of in het hotel van TUI een massage boeken en die in de tropische tuin ondergaan.

Bekijk alle vakanties Legian (3)